Haticenurozturk Elif1666 Hayat hastanesi bizede mayısta dedi şimdi Haziran’da diyorlar bugun gittik randevuye sorduk yine haziranın ortasında değişir diyorlar ya onlar kendilerini garantiye almak için başka yere gitmeyelim diye para verelim istiyorlar
ZynpKara Gnlncp evet hastaneyi arayın doğum paketi hakkında bilg.almak istiyorum diyin yönlendiriyorlar Doğum paketi demek oda süsleme vs hani o tarz şeyler
Elif1666 @Melekk11 bayramdan önce aradılar bizi fiyatlar güncellendi vs dediler benim de öyle haberim oldu
Aselkosunannesi Medicanada sompo sigortayla 9 muayene artı epiduralli doğum 10.500 fiyat vermişlerdi prof doktora, normaller de sanırım 9.500
Susammanne Babyloadinggg ben de Acıbadem’e gidiyorum fiyat 18 binlerde diye biliyorum ama ben sormadım henüz daha doğuma çok var ve her gün fiyatlar değişiyor
Naen Babyloadinggg özel sağlık sigortası olmayan durumlar için uzman hekim 18bin, doçent dr için 22bin liraydı 1ay önceki güncel fiyatlar.
Selinn123 Gnlncp evet canım hastaneden bilgi alıyoruz. Ama az önce dr dan ciktim 6bin tl olmuş dogum😞zam gelmiş muayene ucretlerinede doğumada.bilgin olsun
bebekrehberi Haticenurozturk merhaba, ben jimerden falan yüksek fiyat aldım. Doktorum hayat hastanesinde de yaptırabiliyor doğumu. Hiç bilginiz var mı nasıl bi yer? Bursalı değilim hastaneleri bilmiyorum.
Haticenurozturk bebekrehberi Bende Bursalı değilim inanın buraya gelin geldim kayseriden ama güzel bı hastane doktorum özlem ballı çok ilgili genç ve anlayışlı ben internetten araştırarak buldum doğum fiyatı sezeryanda normalde aynı fiyat 4750 doktorların çoğuda iyi çalışan insanların çoğuda iyi yani 9 ay oldu gidiyorum hala hiç bı sıkıntı yaşamadım çok şükür ☺️💙
AylinKara Kubrailkan ben daha yeni Merve hanıma gitmeye başladım nasıl bir doktor memnun kaldınız mı doğumda falan nasıl ilgili bir doktormu benim panikatağım var çok korkuyorum doğumdan falan hep kafama takılıyor acaba ilgilimi nasıl biri diye
Kubrailkan AylinKara ya Merve hanima biraz durgun diyorlsr ama ben 6.haftamdan beri gidiyorum seviyorum yani kendisini 🥰 doğumda belim uyustururken zorlandım ben. Pozisyon alamadım. O an elimi tutmuş kim olduğunu kafamı kaldırınca anladım. Hoşuma gitti 😬😬 ilgilenmesi vs de iyi. Pişman olmadım 🥰🙏
sdymtl Qwwertyvjh evet 1-2 hafta oluyor. Benim doğum ağustosta. o zamana kadar zam gelir mi dedim olabilir şimdiden bilmiyoruz dediler