09gul Mrvnehir208 oy maşallah. Normal doğumun da bu yanı var işte zamanını bilemiyosun. Bir de herkes sürekli sorup duruyor doğdu mu diye. İllallah geldi
09gul Hatice_Bahri Allah’a çok şükür hareketleri var onu hep takip ediyorum. Tabi daha da azaldı artık yeri kalmadı sanırım iyice ama yine de var minik minik 😍
buse0614 09gul bencede bizler kız çocuğu olarak annelerimize bebziyor bence annem kendi hamileliğinde ne yaşadıysa hep aynılarını yaşadım bence kötü düşünme onunla konuş onu sev amnecim beni üzme de o seni dinliycektir bence asla kötüyü çağırma 😊
09gul buse0614 aman yok hiç çağırır mıyım. Sürekli dua ediyorum sağlıkla gelsin de ne şekilde ne zaman gelirse gelsin. Allah yardımcınız olsun sizin de 🌸
Minnosunannesi11 09gul Benim de 3 gün geçti bile. Doktor kontrolleri sıklaştırdı bu hafta 3 gün gideceğiz Cuma günü yatışım yapılıp suni sancı verecekler hala gelmezse sabırsızlıkla bekliyorum ben de çok endişeliyim ama doktor zaten riskli birşey olursa bekletmeyiz diyor.
09gul Minnosunannesi11 Allah’ım sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin. Bakalım bugün bize ne diyecek. Ben de çok korkuyorum suniden falan. 😐
Mehtapca06 09gul esin polis mi 😂 ama adam da haklı aşkım biz hersey hazir doguma girdik ama yemesi icmesi millet geldi gitti ikrami bezi vs derken baktık ki yine harcamisiz 😂
09gul Mehtapca06 değil. Ya zaten şu an sadece doğum 8 bine patlıyor bize. Başka masrafları eklemedik bile. Baya zorluyor. Allah yardımcımız olsun
Mehtapca06 09gul valla Allah yardimcimiz olsun suan oğluma tuvalet egitimi vermeye çalışıyorum tek bezin tanesi 2,5 tl gunde kac tane gidiyor bir de simdi bebekte olunca yani sukur bir sekilde imkanimiz var ama herkes ayni dehil rabbim yardimcisi olsun.