09gul Selam kızlar uygulamaya göre doğuma son 1 günüm var. Ama oğluşum hala gelmiyor. Birazcık korkuyorum kaka yapıp zehirlenirse diye ama aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum. Yarın kontrolümüz var bakalım doktorumuz ne diyecek. Sizde durumlar ne ??
Mrvnehir208 09gul bazı bebekler geç geliyo benim iki çocuğum 42. Haftada geldi bu ne zaman gelecek onu bekliyorum
Minnosunannesi11 09gul Benim de 3 gün geçti bile. Doktor kontrolleri sıklaştırdı bu hafta 3 gün gideceğiz Cuma günü yatışım yapılıp suni sancı verecekler hala gelmezse sabırsızlıkla bekliyorum ben de çok endişeliyim ama doktor zaten riskli birşey olursa bekletmeyiz diyor.
fatmaeldmr 09gul benimki erken geldi bence strese girmeyin gelince geliyor ☺️ güzel bi uyku çekin bebeğiniz gelmeden son gecenizdir belki kucağınıza aldığınzda çok çok güzel olacak herşey 🥰
09gul fatmaeldmr ay siz böyle söyleyince içim kıpır kıpır oldu. Hem korkuyorum hem merak ediyorum tüm duygular karmakarışık oldu bende. Onun için uykusuzluğa hazırım yeter ki sağlıkla gelsin miniğim. Zaten uyuyamıyorum son günlerde. Her şey zorlaşıyor
fatmaeldmr 09gul Şu an biri yanımda biri karnımda 😂 her anın tadını çıkarın dediğiniz gibi uyumasa da alışıyosunuz annelik çok başka
Mehtapca06 09gul valla onu bilmiyorum da bildiğim tek sey hamileligin bence en zor dönemi millet 36/37 de dogururken bizim cocugun okul cagina kadar karnimizda kalmasi😂
09gul Mehtapca06 ya eşim de 15 inden sonra doğsun istiyor maaş alacak ya o yüzden 😂 oğluşum ne zaman gelmek isterse o zaman gelecek işte. Her türlü sıkıntıya razıyım ya yeter ki sağlıklı doğsun. Allah kolay bir doğum nasip etsin size de 🥰
09gul fatmaeldmr ay ne güzel Allah bağışlasın. Karnınızdaki de kolaycacık doğsun inşallah. Bakalım o güzel annelik duygusunu gerçekten kucağıma alınca anlayacağım sanırım. Şimdi ne kadar anlıyorum desem de kucağıma almak kokusunu içime cekmek bambaşka olacak şimdiden hissediyorum.
09gul Ferii95 kız erkek farketmiyor demek ki. Gerçi ben de geç doğmuşum birazcık. Belki de bana çekti bilemiyorum 😂
Mehtapca06 09gul esin polis mi 😂 ama adam da haklı aşkım biz hersey hazir doguma girdik ama yemesi icmesi millet geldi gitti ikrami bezi vs derken baktık ki yine harcamisiz 😂
buse0614 09gul ben bi anne olarak bir annenin kızı olarak 42+3 de doğmuşum😁 Şuan ilk hamileliğim doğumuma daha var ama yavrum inşallah zamanında doğar 😁
09gul Mrvnehir208 oy maşallah. Normal doğumun da bu yanı var işte zamanını bilemiyosun. Bir de herkes sürekli sorup duruyor doğdu mu diye. İllallah geldi
09gul Hatice_Bahri Allah’a çok şükür hareketleri var onu hep takip ediyorum. Tabi daha da azaldı artık yeri kalmadı sanırım iyice ama yine de var minik minik 😍
buse0614 09gul bencede bizler kız çocuğu olarak annelerimize bebziyor bence annem kendi hamileliğinde ne yaşadıysa hep aynılarını yaşadım bence kötü düşünme onunla konuş onu sev amnecim beni üzme de o seni dinliycektir bence asla kötüyü çağırma 😊