Seyma_ck Havvanurhr bu gece doğuramayanların gecesi galiba baya doğuramama postu var😅39+2 oldum bende de tık yok rahim ağzı yumuşamış,accıkta açıklık var,e doktor da rahatsız etti çatı muayenesinde ama bakalım nolcak🤷sağlıkla gelsinler inşallah😇
Annekuzusu_Ayaz Havvanurhr bizimde son 10 günümüz paşanın keyfi ne zaman yetecekde gelecek aceba merak ediyorum
Esmaerkan Havvanurhr hiç sormayın artık doğsun istiyorum🙈 nişan filan da gelmedi o ne zaman geliyor onu da bilmiyorum içinizde yaşayan var mı?
AyselDemir Seyma_ck merhaba çatı muayenesi kaçıncı haftada öksüz?toktorun kendisini öneriyor yoksa bebeyin kilosuna mi iygili dumlarda yapıyor
Seyma_ck AyselDemir merhaba ben normal doğum istediğimi söyledim öncelikle,her şey de normal ilerliyorsa 38.hafta en idealiymiş çatı muayenesi için.Ben araya bayram girdiği için 38+6 da oldum çatı muayenemi.Sezaryen isteyenlere yapılmıyormuş sanırım çatı muayenesi burda biri öyle yazmıştı
Medine94 KonuMankeni ya benimde ne sancım ne açılmam var bugün acile gittim pazartesi günü sınavım var nolur nolmaz diye çatı muayenesi etti açılma yok ağrı yok en son doktora ayın 27 sinde gitmiştim 3.600 dü kilosu şimdi belki almıştır diyorum açıkçası bugün acilde korktum da normal doğumdan acaba beni de zorla suni sancı vererek doğurttururlar mı yoksa sezaryan mı yaparlar ki
Seyma_ck AyselDemir yani çatı acıtmadı ama rahim ağzına kadar ilerleyip bı salladı orayı nişanım gelsin diye o acıttı çünkü ben kendimi çok sıktım.Sıkmayanlar acıtmıyo diyor.Tabiki de bebeğe bir zararı yok olsa doktorlar yapmaz sonuçta.38 den önce yapılırsa bu sezaryene sebep oluyormuş sadece doktorum söyledi
AyselDemir Esmaerkan Ben bir soru sorucam belki bir bilginiz var biz şu an 33,haftadayiz yürürken dışarıda içeriye iyne gibi birşey batıyor çok acıtıyor doktura versem acaba altdanmi bakarlar korkuyom
Havvanurhr Esmaerkan benimde gelmedi sancım çıkıyor nstde amaa yok doktor gayet keyfi yerinde istediği zaman gelicek dedi 😂
Fatoo33 39+4 34 haftadan beri bebeğim kanalda 2cm açıklık ve sancılarım vardı neler çektim şu son haftalar şimdide gelmiyor 🙄
elif_4804 Havvanurhr 40+3 gelmiyor . Ne açılma var ne doğum sancısı . Rahim duvarı kalın . Bebek sanırım kilolu . Bol bol ödem var . Ruh halimden bahsetmek istemiyorum bile 😖