Bkyya btlbsr kuzum bugün civil den aldık puset 169 a düşmüş kullanışlı gözüküyor benim işimi görecek Bi bak istersen
btlbsr Bkyya aaa fiyatı baya iyiymiş. Civile bakmak hiç aklıma gelmemişti. Mutlaka bakacağım çok teşekkür ederim. Sağlıkla gelsinler hayırlı evlat olsunlar inşallah.
Buseyllzr btlbsr https://ty.gl/l82qvy268q ben bundan aldım diğer pusetlere göre çok hafif ve sağlam bir puset indirimden 204 TL ye almıştım fiyatida Uygun
btlbsr Buseyllzr çok teşekkür ederim. Bakacağım. Sizinde bebeğiniz sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun inşallah.
btlbsr Senemturan haklısınız. Aslında çok da olmazsa olmaz değil ama böyle de hiç bişey almadan zaman geçiyor. En azından getir götürü kolay olsun diye alalım dedik bizde. Sağlıkla hayırla büyütün yavrularınızı ☺️
btlbsr koalamiyim bende slinge çok heves ediyorum. İnşallah bebekde sever. İlk başta sling biraz büyüğünde kanguru. Travel sistemlerde modele göre muhakkak değişiyordur ama genelde ağır diyorlar. İnşallah sizinki en kullanışlısıdır. Sağlıkla hayırla büyütün inşallah.
Asenahil btlbsr Hayır tavsiye edilenlere bakıyorum ben de,etrafımda ki herkes acele etme alıyorsun dolap bekliyor,ben şunu aldim bunu aldım hiç kullanmadım gibi yorumlar yapınca ben de elbet birden fazla düşünüyorum ☺️