Minigin_annesi0 Zeyho oy maşallah canım benimde cuma günü 3800 çıktı kilosu ama üç hafta önce 3700 çıkmıştı ultrason çok yanıltıyor sanırım. İnşallah bende normal doğururum
FHKK Minigin_annesi0 yok canım olmadı benim babamın ve eşimin de kafası büyük aman aman büyük değil tabi yiğit insanlar oğlum da onlara çekmiş. Ailede böyle kişiler var mı ??
Mseymam Minigin_annesi0 benm oğluma da demişlerdi canım her kontrolde söylüyorlardı ve öylede oldu gerçekten iri kafalı Bi bebek ama herhangi Bi sıkıntısı yok çok şükür aileden gelen bişey, eşimin tarafında kafalar braz büyük 😂😂sıkıntı yapma Allahın izniyle bişey olmaz
Hazal1301 Benim bebeğime de 2 hafta başı önde diyorlar ama detaylı bakıldı bir sorunu yok genetikten kaynaklı dediler bende biraz tedirginim inşallh sağ Salim alırız kucağımıza
HavvaZ Minigin_annesi0 canım benim bebek için de doktorum aynısını söylemişti. Şuan 37 haftalığım tam. Dün kontrolüm vardı. Bebeğimin kafası hayal büyük ayın 13 ünde tekrar gideceğim Ogün net karar verilecek kalçama ve bebek kafa ölçüsüne çatı muayenesi yapılacak tekrardan. Eğer hala ayniysa 18 inde sezeryanim olacak. Bu arada bebeğim kilo ve boy gelişimi olarak ztn 1.5 hafta öndeydi hep.
Minigin_annesi0 HavvaZ haftaları önde gittiği için büyük çıkıyo sanırım ya bizimde iki hafta öndeydi hep
HavvaZ Ayrıca bende normal istiyordum ama eşim ve benimde kafam büyükmüş ztn doğduğumda ama eşimin büyük yani belli oluyor 🤦😅 korkmana gerek yok bence doktor riske atmak istemez bebeği ve seni sezeryan derse ol derim yine de sana kalmış
Minigin_annesi0 HavvaZ zaten sezaryen dicek canım ben hazırladım kendimi daha sancı açılma bile yok bir haftaya kadar geldi geldi. Gelmedi sezaryen 😂 zaten sancım gelsede sonu sezaryen olacak gibi
butterfly4 @Minigin_annesi0 bana değil de iki arkadaşıma bebeğin kafası büyük dendi, ikisine de direkt sezaryen planladı doktor, biri emen tamam dedi sezaryen oldu, diğeri inat etti olmadı ve normal doğum yaptı, bebekleri de gayet sağlıklı oldu
Busra2089 Minigin_annesi0 Benimde öyle hem kafası hem kilosu 2 hafta önden gidiyor. Ama korkmanı gerektirecek bir şey yok beyin gelişimi gayet güzel görünüyor diyo doktorumuz her gittiğimde. Bakalım cuma günü randevum var hem çatı muayesini yapılacak o zaman doğum şeklini konuşacağız. Normal çok istiyorum ama olmazsa da yapacak bir şey yok yeter ki sağlıklı olsunlar ☺️
Dark Minigin_annesi0 arkadaşımın bebeğinin kafası çok büyüktu. Gayet normal bir bebekti. Şuan 4 yasinda. Hala vücuduna göre büyük kafası. Vajinal doğum yapamadı sadece
Minigin_annesi0 FHKK eşimin kafası normal yani büyük değil ama babası abileri iri yarılar benim tarafımda eşimin tarafı da uzun boylu