Mamamama 14 haftalık gebeyim 1:30 saatlik uçak yolculuğu yapmam gerekiyor ama yapan oldu mu ? Bu konuda ki bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim 🤗
aylinpalaa Mamamama 8 saat araba yolculuğu yapmıştım arkada uzanarak oturarak ve mola yapıp yürüyerek 🥹 sorun olmaz bence ama yine de doktorunuza danışın
minigimherseyim Mamamama ben 6 haftalıkken uçak yolculugu yaptım bir saatlik. Doktorum ilk üç ay onaylanıyordu yorulacagım için ama uçak bi zarar vermiyormuş bebeğe. Xray cihazlardan geçmedim onlarda zarar vermez dediler güvenlikler ama benim içim rahat etmiyor diye geçmedim. İçiniz rahat olsun doktor onaylayınca ve bebekte bi sıkıntı yoksa sorun olmuyor.
Deletedmom7373700 Mamamama doktorunuza danışın mutlaka. Arkadaşım sorduğunda bir sıkıntı olmaz ama gidince mutlaka kalp atışına baktır falan demişti.
susam111 Mamamama ben 8 ile 12 haftalıkken yaptım doktorumun onayı ile.Xr cihazdan da belge filan almadım hamileyim geçemem dedim kadın polis üzerimi arayarak yada xr cihazını komple kapatıp beni öyle geçirmişlerdi. Çok şükür bir sıkıntı yaşamadım 🙏🏻
Emineelifliya Kızıma Hamileyken 2,5 saatlik yolculuk yapmıştım. Doktorumdan onay almışdım, birde hamile olduğuma dair bir belge istemişdim xray lere girmemek icin :)
Mamamama Emineelifliya kaç haftalıktınız acaba şuanda 14 haftalığız ☺️ ben baktım da hava yolu şirketleri 28 den sonra istiyormuş rapor şuan da almam gerekiyor mu yani 😞
Mamamama aylinpalaa inşallah araba yolculuğunda çok sıkıntı olmazda uçakla nasıl olur ona emin olamadım 😐
Emineelifliya Mamamama Rapor istenmiyor ben xray den gecmemek icin yurt disi ucusu olacagi hava alaninda sknti yasamamak icin almisdim. iyi ki de almisim sorun olmuyor diyip gecirmek istediler her defasinda.. 13. ve 16. haftamda yolculuk yapmışdım hic bir sorun yaşamadım şükür :)
Mamamama minigimherseyim benimde doktorum 17 haftadan önce önermiyoruz dedi ama yapan bi kaç arkadaş yorgunluk vs olacağı için onlarında doktorlarının önermediğini ama bi sıkıntı da yaşamadıklarını söylediler☺️ araştırdım da bebek açısından bi sıkıntı yok diyor nette ki tüm doktorlarda 🤷🏼♀️
Mamamama Deletedmom7373700 doktorum 17 den önce önermiyoruz ama sen bilirsin yine de dedi bende bilemedim bi sorayım yapan annelere dedim ☺️
Mamamama Emineelifliya anladım maşallah güzel düşünmüşsünüz insan tedirgin oluyor haliyle X-ray lerden geçmemek için bende talep edeyim o zaman ☺️🌸
Mamamama susam111 iyi insanlara denk gelsek bizde sizin gibi anlayış gösterseler keşke ama çok daha küçükken bebeğiniz yapabilmişsiniz yokculuk çok sevindim 🥰
Mamamama Kbra0308 bizimle aynı haftada yapmışsınız darısı başımıza sorunsuz gider geliriz inşallah bizde 🥰🌸🌸
minigimherseyim Mamamama ilk üç ay önermiyorlar genelde ama sorun yasamadım cok sükür sizde 14. Haftadasınız yasamazsınız diye düşünüyorum eger bebekte suan hersey normalse. Bende iki hafta sonra tekrar ucak yolculuğu yapıcam 15 haftalık olucam nasipse. Gitmeden yine bi doktora giderim ama mecbur gidicem arabayla 9 saat sürüyor.
Peelinn Mamamama bebek açısından ne sıkıntı olacak uçağa binmekte? Uçaktan mı korkacak karnınızın içinde .
susam111 Mamamama çok teşekkür ederim . evet haklısınız her insan bir olmuyor ne yazık ki ☺️ 3 hafta sonra tekrar uçak yolculuğu yapıcam 23. haftada olucam daha doktoruma sormadım ama bi sıkıntı olmaz inşallah 😂
Mamamama Hilalya35 bende aslında sadece uçuşun uzun olmasından dolayı tereddüt ediyorum 😢 uçak için bir risk yok diyor çoğu kişi son üç aya kadar en güvenilir ulaşım falan diyorlar ☺️
Nazerin Ben 5 saatlik yolculuk yaptım geçen hafta yanım boştu uzandım uyudum hatta bir sorun yok bu kadar çileye çevirmeyin hamileliği rahat olun.
VeraRi19 Mamamama 14 haftalıkken 4 saatlik uçtum ilk bebeğimde. Şimdi ikinci bebeğime hamileyim,25 haftalıkken 4 saatlik uçtum. Hiçbir problem yaşamadım çok şükür🙏🏻