karamel33 Kizlar ilk hamileliğim üç alikkken kanamam oldu şükür atlattık riski zamanı 6 aylık dük bebeğim göbek deligimin altında 6 aylık hamile olanlarinkide ordami acaba yoksa yukardami korkuyorum da düşük erken doğum riskinden
Peperonni karamel33 Onlar sürekli yer değiştiriyorlar kuzum korkma benim bazen mesane tarafına geliyor benim de kanamalarım oldu plasenta aşağıdaydı ama şükür yükseldi
Mocuzemiz karamel33 selam bende 26+4 amma net hiss etmiyorum normalmi?midem cok yaniyo amma dun beni seher sanci tutdu 5 dakika sonra kecdi acaba neden olmuw ?
benimmdunyamm karamel33 yer değiştiriyor ki bir sağ atıyor bir sola bazen kasıgıma vuruyor öğlenleri genelde göbek deligime vuruyor
Mocuzemiz Peperonni selam bende 26+4 amma net hiss etmiyorum normalmi?midem cok yaniyo amma dun beni seher sanci tutdu 5 dakika sonra kecdi acaba neden olmuw ?
Peperonni Mocuzemiz Hiç bilmiyorum ki canım doktoruna kontrole gitmen lazım biz ne desek boş sancı önemli sonuçta.
karamel33 Mocuzemiz doktora gozuk canm ufak hissetmemen lazım ben gayet net hissediyorum 24 haftalık olmasına rağmen mide yanma içinde salatalık yiyorum iyi geliyor ama doktora gizuksen şikayetlerini şöyle mide yanma içinde ilaç verir 🙏
MDeniz42 karamel33 benim hep göbeğinin altında hatta göbeğinde yukarıda değil aşağıda. Doktora sormadım oda bir sıkıntı görse söylerdi heralde ama niye böyle bende merak ediyorum
karamel33 Mocuzemiz doktorunu değiştir canm sorunlarında ankat bazı doktorlara birşey söylemeden hiçbir şey demiyolar iyi deyip gönderiyorlar