annesinin_beybisi Denizmrt gebeliğin ilk 3 ayında aşırı dökülme vardı şuan 22+5 im çok şükür dökülme yok
Denizmrt annesinin_beybisi inşallah benm de kesilir ya çok az saçm var dökülme olursa temelli bitecek
Gozanca Denizmrt aksine çok dökülen saçım hiç dökülmüyor lohusalikta dökülecekmis kiz bebek bekliyorum.
Denizmrt Gozanca ne güzel kimine işte hamilelikte bişey olmuyor aksine daha da güzelleşiyormuş benm öyle olmadı ya kendimi çirkin hissediyorum 😔
Denizmrt Umay255 ya şükür benm okadar değil de ekime aldıkça geliyor eşim diyonsenin. Saçın mı dökülüyor yerlerde buluyor normalden biraz fazla dökülüyor inşallah durur bian evvel dökülme
Naneliayran Denizmrt çok normal , Benim böyle avuç avuç döküldü çok üzülüyordum banyoda, tararken vs kel kalıcam diyordum hep. Sonra birden kesildi şu an tarağa bi tane geliyor elime hiç gelmiyor bile
Denizmrt Gozanca bnm saten normalde lekeli bir cildim var ama kendimi normalden çirkin hissediyorum 😔
Gozanca Denizmrt o pskoloji bendede var çocuk enerjimizi tüketiyor ondan aynaya bak ben guzelim de daha guzel görünürsün kendine 😘