Denizmrt 19 haftalık hamileyim erkek bebek bekliyorum inşallah 🙏 saclarm da aşırı dökülmeyr başladı bu durumu yaşayan var mı acaba sebebini bilen
Hbbkarabey Denizmrt evet bende çok yaşıyorum 3 aylarım bitikten sonra dökülmeye başladı ilaçda içiyorum ama yeterli olmuyor sanırım. Kestim biraz saçlarımı belki dökülmesi azalır diye bişi farketmedi.
Umay255 Denizmrt benim de daha çok yeni ama 7 haftaya girdim ve çok fazla dökülüyor böyle giderse kel kalicam
Hayalim1234 Denizmrt bende 19 haftalık hamileyim benim saçında aşırı dökülüyo bende kansızlık var bide kasık agrim oluyo sizde kasık ağrısı felan var mi
Nskyhn Denizmrt ben de 19 ama hiç dökülme olmuyor sanırım vücutta bir şeyler eksik geliyor olabilir kan değerleriniz nasıl? D vitamini eksikliği çok yapar.
Denizmrt Hbbkarabey bende ilk dedigin zaman bişey yoktu 5 aya girince sıklaştı çok seyrek bir sacm var korkuyorum ya temelli azalacak diye ben hamilelikte aksine saç güçleniyor diye duymuştum tam tersine olcak sanırım 😔
Denizmrt Umay255 bişey eksikliği mi acaba vücutta anlamadm bende çok üzülüyorum kaşlarım ve kirpiklerim de dökülüyor Sanki benm
ozlemmmm6161 Umay255 bende 7. Haftaya bugün girdim avuç avuç dökülüyor kazıtasım geldi heryer saç iğreniyorum artık
Denizmrt Hayalim1234 kask agrm çok hafif arada oluyor benm de oda rahim büyüyor diyorlar kaşlarım ve kirpiklerim de dökülüyor demir hapı ve vitamin kullanıyorum ama inşallah durur dökülmeler ya
Denizmrt Nskyhn değerlerim 10 gün ocne hepsi iyiydi kalsiyum sınırda idi şuan nasıl bilmiyorum olmadı bidaha kan vercem ya
Denizmrt Nskyhn biraz arada yürüyüş yapıyorum da kan vereym diyom bakalım bişey mie eksik aslında saçm gür olsa takmcam saçlar da çok seyrek 😔
Denizmrt ozlemmmm6161 ben de bazı kişiler de saçlar yüz tırnaklar hamilelik daha da güzelleşir sanıyordum bnde tam tersi oldu
Fatmasvs Benim yanlar açıldı dökülmekten😀 saçları kestik azaldı ama hala dökülüyor. Kirpikte zayıfladı onlarda yok gibi 😀
Fatmasvs Denizmrt ferritin 4 hemoglobin 11 cıktı. Referans değer aralığında değildi. Doktor bi süre daha ilaca gerek duymadı ama ısrarım sonucu başladım. Şuan daha az dökülüyor ama çok cansız geliyor bana saçlarım.
EryaCa Denizmrt Canım benim doğumdan sonra dökülmeye başlamıştı o günden beri hala kullandığım bir şampuan var halalles tavsiye ederim tabi vitamin eksikliği filansa bilemem bana iyi geldi hala kullanıyorum
Denizmrt Umay255 ya şükür benm okadar değil de ekime aldıkça geliyor eşim diyonsenin. Saçın mı dökülüyor yerlerde buluyor normalden biraz fazla dökülüyor inşallah durur bian evvel dökülme