Mihrimahvuslat Eleonora inşallah vardır ama yoksa da üzülme kuzum Allah büyük bak ben 5 yıldır bekliyorum🥺
Eleonora Mihrimahvuslat Allah bizleri tez zamanda sevindirsin InshAllah pozitiv sonuclar gorelim🤲🏻Amin.🥰
Eleonora Sevda-123 bence kaset testse yarin var canim ben kaset testlelede yapdim bugun negativdi. Bu erken gebelik. InshAllah 2 gun sonra bundan yine yapicam simdi tam emin olamadim dogrusu
Deletedmom7373700 busenurdursun9 sizde var ama aşırı silik. Adetinizi bekleyin yeniden yapın çok büyük ihtimalle var gözünüz Aydın. Anneler günü süprizi olmus size ♥️😍
busenurdursun9 Deletedmom7373700 test bozuk dşye tekrarladım yine çıktı aynı şekilde canım bakalım ya
Eleonora Asel_im aslinda gorulmesi cok zor canim ben bile gormek icin cok yaklastirip bakiyorum InshAllah hayirlisi olsun yine yapicam InshAllah netlesir🤲🏻
Asel_im Eleonora rabbim hakkında hayırlısı neyse onu versin canım en kısa zamanda müjdeni alırsın inşallah
Eleonora Mihrimahvuslat InshAllah canim🤲🏻 Zaten bende tam emin olamadim. 2 gun gecsin bakalim yine yapicam
Mihrimahvuslat Eleonora inşallah vardır rabbim büyük yoksa da üzülme o da Allah’tan benim 5 yıldır yok daha bugün bile ağladım biraz anneler günü acaba benimkinide kutlayan bir evladım olur mu diye🥺
Mihrimahvuslat Eleonora amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin kucağımızı boş bırakmasın 🤲🏻
Zeyfat17 Eleonora ya ben de pek göremedim ama 4 gün varsa biraz daha belirgin çıkması lazım birkaç gün sonra tekrarlayın mutlaka testi
Eleonora Zeyfat17 ben kimyasalimida boyle 4 gun kala bu sekilde ogrenmistim aslinda. Off zaten emin degilim 2 gun sonra yine tekrarlarim
Haticenurozturk Eleonora Aslında bende de silik çıktı sonra kan verdik gebelik var dendi suwn 36 haftalığız 😂