kumralface35 hamileliğimi öğrendiğimde 3 haftalıktı. Çok mutluydum. Gayet iyi hissediyordum. 2 haftaya kadar eşimle tanışma yıldönümümüz geliyordu. Özel günlerimizde eşim yemeğe götürür beni. Klasiktir bu. Bende 2-3 hafta söylemedim. Dedim o gün süpriz yaparım. Çatlıcam ama haftalarca belli etmeden söylememek o kadar zordu ki. Tabi o bana hediye bile almış. Bende aklımca yaptığım testi, patik filan bir hediye paketine koyup vericem. Tanışma yıldönümümüze 2 gün kala aşırı kusma, baş dönmesi, halsizlik gelişti bende. O günün akşamı bayıldım. İyi ki eşim evdeydi. Yoksa neler olurdu tahmin bile edemiyorum. Eşim çok korkmuş. Kendince beni ayıltmaya çalışmış. 5 dakika da kendime gelmişim tabi ama gözlerindeki o korkuyu asla unutamam herhalde. Israrla doktora gidelim diyince bende bişeyim yok hamileyim dedim. Şok oldu. Ne zaman öğrendin? Nasıl bana söylemezsin diyip kızdı. Ertesi gün ısrarla doktora götürdü beni. Ultrasonda kalp atışını görünce gözleri doldu, eli ayağına dolandı. O halini hiç unutamıyorum. Ben deli gibi ağladım filan. Çok değişik bir duyguydu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Şuan 34.haftamdayım. Şafak sayıyorum kucağıma alabilmek için.