Ayseayse5664 AslNur benimde öyleydi canım memlekete gittim bol bol güneşlendim etkisini çok gördüm tuzu sıfırladım çok su içtim ilaç vermişti doktor onu içtim açıkcası yürüyemedim ve idrar rengime dikkat ettim koyuysa suyu arttırdım inşallah seninkinde geçer
AslNur Ayseayse5664 geçebildiğini duymak beni rahatlatıyor daha da kötüye gidecek diye çok korkmuştum en azından geçebiliyor önerilerle 😊😊
Semaomer AslNur aynen canım bende öyleyim ellerim ayaklarim sis sabah kalktigimda ayaklarimi yere basinca çok ağrıyor ellerim uyusuyor hareket ettirirken zorlaniyrm
AslNur Semaomer yukarıdaki tavsiyeyi okumanı öneririm ben yarın deneyeceğim inşallah şifamızı buluruz 🙏🏻
kardelenimm AslNur canım bende aynı durumdayım sabah uyandığımda ellerim kesinlikle tutmuyor uyuşuk biraz zaman geçtikten sonra hareket edebiliyorum
AslNur kardelenimm yukarıda fizik tedavi uZmanına giden hamişimiz ne yapmamız gerektiğini yazmış bir oku sende deneyelim bence inşallah işe yarar 🙏🏻
AslNur EdaTolunay gerçekten çok teşekkür ederim yarından itibaren yapmaya başlayacağım interneti araştırdım doktoruma sordum ama çözüm bulamamıştım buz tutuyordum sabahları gerçekten hayır duası aldın şuan 🤗😊😊
AslNur OzgeOksuz90 aşağıda elini bir sıcak bir soğuk suya sokarak doktor tavsiyesi ile ağrılarını geçirmiş hamişimizin yorumunu bir okumalısın 👍🏻👍🏻👍🏻 ben yarın deneyeceğim
AslNur [bilinmeyen] tuzu kesersen ileri derece olmadığı için geçer belki ben çok tuz ve şeker tüketiyordum 😞 geçmiş olsun
AslNur Sarperinannesi b12 me hiç baktırmadım yarın doktora gideceğim bir sorayım belki onun etkisi vardır 😞 eskiden b12 eksikliğim yüzünden hamilelik öncesi iğne oluyordum o yüzden bu söylediğin mantıklı geldi 🤗 umarım şifamızı buluruz bir an önce sarkıtmak iyi geliyor yukarı kldırmak iyi geliyor ancak bir süreliğine geçiriyor...
AslNur Ayseoztrk aşağıda bir arkadaş çaresi için bir öneride bulunmuş okumanı tavsiye ederim belki çare olur 🙏🏻
AslNur Ayseoztrk ayak şişliğini muhakkak hamilelikte oluyor eski haline dönüyormuş ayaklr içini ferah tut 😍
AyeglGzkaraKarabulut AslNur ben 36 haftalığım bende bugün şişle uyandım ellerim çok gergindi bu zamana kadar yüzklerim felan hep oluyordu kilo gibide değil bükemedim baya öğleye kadar sonra açıldı tansiyona baktım normaldi bilmiyorum bşrden niye olduysa anlamadım bende bacak krampı oluyo geceleri 😖😖
AslNur AyeglGzkaraKarabulut bacak kramplrı için ilaç veriyor doktor osteocare adında iyi geliyor Ancak el ayak ödemleri için gerçekten tamamen geçiren birşey yok önerilere uyucaz doğuma kadar malesef 😞
Dido 31 haftalığım 20. Haftadan bu yana ayaklarım şişiyordu, artık ellerim hatta dizlerime kadar şişiyor sanırım yediklerime dikkat etsemde doğuma kadar sürecek, akşamları yatmadan önce rezene içiyorum sabah immiş oluyor öğleden sonra tekrar şişiyor böyle idare ediyorum bir de yatarken ayağımın altına yastık alıyorum.
AslNur Dido bitki çayları beni korkutuyor o yüzden içemiyorum hatta bugün forumda okudum doğumu hızlandırmak için son hafta adaçayı içenler hint yağı yutanlar varmış biraz ürkütücü geliyor bana İnşallah şifa olur sana 🙏🏻
Eslemece Ya ben daha 17 haftalık olmama rağmen gece ellerimin ağrısına uyanıyorum balon gibi şişmiş ve yumruk yapamıyorum kemiklerim ağrıyor. acaba sizin dediğiniz hastalık mı yoksa başka bişey mi ?🤔
AslNur Eslemece tuzu hemen kesmelisin çok erken başlamış ilerlemeden durdurursan rahat edersin canım Allah şifa versin 🙏🏻
AyeglGzkaraKarabulut AslNur valla canım calsium verdi oda mşdemi berbat etti kullanmıyorum bugğn yine ellerim şiş dünkğnden daha beter tuzluda yemedim özellikle dikkat ettim bilmiyorum az kaldı hayırlısıyla bir doğuraydım