Umay_2507 minikcivcivim agaaaa beeee özledim memleketimi doğumdan sonra direkt sakatat falan yicm😂😂😂😂
EssoSavve Umay_2507 kız gerçek ailen farklı olsa şartların da farklı olurdu ecnebilere ve aşırı zenginlere satarlarmış hep 😅😂
Umay_2507 EssoSavve ya belki karıştım alla alla kim verdiye gittim belki niye karıştırıyon ki ortalığı 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
minikcivcivim EssoSavve yok adana canim bırakmam burayı sıcağına hastayım 😅 illa banyodan çıkınca ter atmam lazım yoksa yaşayamam biliyorsun adanayı 😅
EssoSavve Umay_2507 o kadar ısrar ettin ki tamam karışmış ol 😂 ama fazla inanma Esra’ya çıkarsın sonra ahahha 🤣🤣
Umay_2507 EssoSavve zenginse görürüm seni de aaa bak sen aklıma soktun orayı tekrar senin sayende buldum falan 😂😂😂😂😂😂😂
Umay_2507 EssoSavve ne güzel işte zengin biri sahiplenir beni tamam ya buymus ailem teste falan da gerek yok der ordan yürürüz masrafda yok evlenmisim ev araba tamam bitti gitti 😂😂😂😂😂
EssoSavve minikcivcivim ben bide Ankara tarafına geldim Konya’ya bağlı ama soğuğu görmelisin öldüm mahvoldum yorgansız değil yatmak oturmadım bile düşün doğalgaz falan 65 te çalıştırdım hep 😩
EssoSavve minikcivcivim ay canımsın çok teşekkür ederim ♥️ Ablam gelicek az kaldı doğumuma 🥰 En çokta neyi özledim biliyor musun madenci kahveyi 😩 gelirken 2 kg almıştım biti 🥹 bi gelseydi ablam 😁
minikcivcivim EssoSavve hadii ya ruhumuz alışmış sıcağa yaşayamam soğukda😅 Geçen bende tatile çıktık yayla tarafı Adanada alışmış ellerimiz allahım su öyle soğuk ki kessem kanım akmayacak. Adana gibisi yok yani.