ipekveatlas Gokceh ah canım ah kimse ne istediğimizi sormuyo ki burada.. doktorların hepsi aynı bidaha doğum yapcak olursam ki suan asla düşünmüyorum özel bi hastane bulup parası neyse veririm demek istiyorum doktora
Gokceh ipekveatlas özel doktor ve hastane yok diye biliyorum olsa valla ven bile gidicem de yok gidemiyorum 🤦🏼♀️
NeseA Canım benim çok geçmiş olsun,Rabbim yavrunu size sağlıklı hayırlı evlat etsin inşallah:) yani doğumda ne kadar zor şeyler varsa hepsini yaşamışsın yinede güçlüsün maşallah sana:)
ipekveatlas NeseA gercekten bende olumsuz ne kadar cok sey varsa hepsini yaşadım diye düşünüyorum allah razı olsun canım🤲🏻
aysess ipekveatlas Cok gecmıs olsun, saglıkla buyusun inşallah 🐣 Hersey toz pembe olmak zorunda degıl tabı. Herkesın kendıne ozgu hıkayesı var. Ama boylesı bir durumda sezaryen yapılacakken normalde ısrar edılmesıne anlam veremıyorum. Dogal degıl gayet mudahalelı bır dogum olmus cunku. Cabucak toparlarsınız inşallah
Bsraermis8 ipekveatlas ayyy gözlerim dolduuu . Çok geçmiş olsun gözünüz aydın 🥰 benimde ilk doğum çok zordu … Suni alan biri olarak bir nebzede olsa anlıyorum siziii. Ama bebek doğunca Cidden insanın hiç birşey umrunda olmuyor. Allah sağlık sıhhat versin 🌸
Deletedmom623737 ipekveatlas okurken o kadar kötü oldum ki gözüm de canlandı birden nasıl dayandın bu kadar şeye 🥺🥺 eşinin oturup aglaması ayy bende ağlayacağım kız şimdi
minemmmmm ipekveatlas bebeğin başını kaldırması benimde başıma geldi 9 cm açıklıkla sezeryana alımdım. Burda kimse düzeltmiyor sanırım Yada benim doktor uğraşmadı …o halimle sezeryana alındım işte…sağsalim doğdu çok şükür yinede …sizinde çok dramatik geçmiş kendi doğumum gözümden geçti …Allah evladınızı sizlere bağışlasın acısını göstermesin hiç bir zaman …💕
zeylifestyles Her ne kadar yazıyı kalbim ağzımda atarak okusam da sondaki oğlum uyandı cümlesine kalbimi bıraktım. Oğlunuz böyle güçlü annesi olduğu için çok şanslı. Sağlıkla mutlulukla hatırlayın bu günleri inşallah.🧡🌸
ipekveatlas JEFF belki baskalarının normal doğumu daha iyi geçmiştir bilemedim:( bidaha normal doğurmam o kesin
Deletedmom_30 ipekveatlas ne kadar kötü bir hikaye olsada su an ikinizin de iyi olmasına sevindim🥲☺️ insallah bu tarmvayi unutursun😘 Hayırlı olsun Rabbim ayağına tas gözüne yas degdirmesin yakışıklının 🙏♥️
Meraliso ipekveatlas okuduğum yer cümlede kendi doğumumu gördüm benim de aynısıydi kafası gökyüzüne bakıyordu ama benim doktorum 39a girdiğim gibi kilo aldıkça normal ihtimalin yok olur şuan bile yüzde bes normal dogurursun demişti olayın vahametini bilmediğimden ilk çocuk suniyi istemiştim ama burda görüyorum epidurali bilmiyordum hiç açılma olmaması onun verdiği psikolojiyi ben de yaşadım kurtulamiycam sandım o sancilari hep cektim aralıksız ben normalde ısrar ettim drlar normal doguramayacagimi düşünüyorlardı sonunda soka girdiler sende istediğin halde almamışlar ilginç gerçekten aynı oğlum kolunu uzattığı için çıkarken yirtmisti ufak Bi yırtık vardı onu da diktiler aynı şeyleri yaşamışız şuanda sadece anlatabiliyorum bitmiş gitmiş unuttum bile ki ikinciye hamileyim üç sene sonra siz de unutacaksınız inşallah ikincilerimiz aynı olmaz anlamayız bile sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah bebeğiniz
ipekveatlas Meraliso tek olmadığjmı bilmek beni rahatlatıyı gerçekten ama senin doktorların ne güzel söylemişler normal olmaması gerektiğini benim bunca aksilik oldu üstüne 3400 beklerken 4 kg doğdu buda cok etkiledi. allah bidaha yaşatmasın canım hayırlı doğumun olsun insallah