Mtzkuzum Ranammmm ben de bilemedim doktoruna göre değişiyor demek ki biraz önce başka bir arkadaşa çatı muayenesi yaptıklarını yazmış
Ranammmm Mtzkuzum Değişiyor demek ama saçma geliyor zaten sezeryan olacak açılmasına niye bakılsın ki🤔
Unlukacar Mtzkuzum eğer gebeliğin ile arasında 2 yıldan az süre var ise zorunlu sezeryana giriyor çatı muaynesi yapılmıyor canım
Unlukacar Mtzkuzum ozaman normal doğum düşünüyor isen bakılır canım benim 2 yıl olacak aralarında nasip ise inşallah sezeryan olacağım dikişlerin toparlanma süresi oluyor 7 kat kesildiği için normal doğumda zedelenmesin diye genelde sezeryan alıyorlar
Unlukacar Mtzkuzum ozaman doktoruna güveniyorsan onu dinle canım dediğim gibi 7 kat kesilip dikildiği için içten hasar alsın istemez
Tazeanne0134 uykularharamoldu hayır canım benim 2 tanıdığım da planlı sezeryan olunca yapmadı doktorları
uykularharamoldu Duygumiran ben de ne güzel seviniyorum kendi kendime. İsteğe bağlı sezeryan olucam nasılsa çatı muayenesi yapmaz diye 😣
Duygumiran uykularharamoldu ah keske ama malesef iste brnde cok umutluydum ama oluyo muayeneden sonra dikkat et kendine