Aysencim Mtzkuzum ben dün doğum yaptım kendi doktorum hiç bakmadı bile ama tansiyon yüksekliğinden acillik oldum son zamanlar acilde baktılar
Duygumiran Mtzkuzum canm bende 34 haftaligim ama 2 seferdir cati muayenesi yapiliyor bende sezeryan olmasina ragmen sordugumda ise acilma varsa erken dogum ihtimaline karsi yaomak zorundayim dedi
Ranammmm Mtzkuzum 3. Sezeryanı yaptım 45 gün önce hiç bakmadılar sezeryan olacağı belli zaten niye baksınlar ki🤷♀️
Mtzkuzum Aysencim normal de benim doktorum da yapmıyor ebeye yönlendiyordu ilk doğumda normal şartlarda doguramadığım için sezaryen olmuştum
Tazeanne0134 Mtzkuzum ben öyle biliyorum canım çünkü önemli değil ya sağlıkla gelsin bebeğin inşallah
Mtzkuzum Tazeanne0134 amin inşallah hepimizin evladı sağlıcakla gelsin hayırlı evlatlar olsunlar. Peki doğumda spiral takıyorlar mı bilginiz var mı?
Tazeanne0134 Mtzkuzum spiral olayını normal doğum olursa 40 çıkınca sezaryan olunca 6 ay sonra takılıyor diye biliyorum ben canım yinede sor amin inşallah canım
Mtzkuzum Tazeanne0134 geçen instagramda takip ettiğim biri sezaryen doğum sırasında taktırdım demişti de
Tazeanne0134 Mtzkuzum yok canım takmazlar sanmam çünkü rahmin içine yerleştiriliyor ya o yüzden takmazlar rahmin kendini iyice toparlaması lazım
Mtzkuzum Duygumiran beni de ayda bir çağırıyordu şimdi 3haftaya düşürdü kontrol için. Demek ki erken doğum için takip ediyor
uykularharamoldu Duygumiran ben de ne güzel seviniyorum kendi kendime. İsteğe bağlı sezeryan olucam nasılsa çatı muayenesi yapmaz diye 😣
Anneym Planlı sezeryan da çatı muayenesi olmuyor benimde 2. Sezeryanım salı günü olacak inşallah yapılmadı yapılmıyor çatı muaynesi spral içinde rahmin kendine gelmesi adetin düzene girmesi gerekiyor
Mtzkuzum Ranammmm ben de bilemedim doktoruna göre değişiyor demek ki biraz önce başka bir arkadaşa çatı muayenesi yaptıklarını yazmış