Minigin_annesi0 Melikeser benim doktorum bişey demedi bu konuda ya zaten şu saatten sonra ilişkiye girsem ne gibi zararı olabilir ki🤭😂
Gamzeates Minigin_annesi0 eliniize bezi alın bacaklarınızı iyice açıp yerleri silin 😂 squat yapın o da çok işe yarıyor onun dışında stres yapmayın bebiş etkilenir ilişki de öneriliyor gerisi bebişe kalmış annesi 😂
Serife03 Minigin_annesi0 al benden de o kadar 40+1 olduk hala belirti yok aynı durumdayız 🤦♀️Allah yardımcımız olsun kazasız belasız gelsin bebişlerimiz 🙏🏻
Nazirellam Bende biraz önce hastaneden geldim haftamız aynı 2cm açıklık var haftasından ötürü doktor yatış verdi ama ben kabul etmedim eve geldim bebeğim hareketlerini takip edip sancımın gelmesini bekliyorum sabah nişan gelmişti
Minigin_annesi0 Nazirellam ay gözün aydın canım inşallah biran önce kurtulursun. Nişanın nasıl bişeydi kanlı falan mı? Benim 8-9 gün önce sarımsı bi mukus geldi ama normal akıntı gibi değildi ama nişanda değildi sanırım
Nazirellam Minigin_annesi0 kan pıhtısı gibiydi şimdi belimde ağrı var ama böyle normal dayanılmıycak gibi değil inşallah bi an önce hepimiz kurtuluruz
Neslikra06 Minigin_annesi0 bende 40+0 oldum gelmiyor çok ağırlaştım yatmak kalkmak ayrı zor midem fena uyuyamıyorum yaa yuruyus squat egzersiz vs hepsini yapıyorum ama yokk
Annekuzusu_Ayaz Minigin_annesi0 ay bende bundan korkuyorum eğer sizin zamanınıza gelmezse benide suni sancı için yatış verecek bizde 38+4