Fulyag Cigdem91 ben de doktora ayrılacağım haftayı yanlış hesaplayıp söylemişim ondan 1 hafta fazla çalışacağım 😁 evet muhtemelen doğum raporu götürülecektir henüz bununla ilgili net birşey duymadım ama başka birşeye ihtiyaç olacağını sanmıyorum
Ayse1608 Cigdem91 Ben 35 im 36 da çalışamaz alim diyorum pazartesi Peki o alacağım gün izinlimi oluyorum okula gitmem gerek mi hocam birde yerime ücretli gelecek önceden mi bildiriliyor nasıl oluyor bilginiz var mı?
Cigdem91 Ayse1608 benim kadro ilçe milli eğitimde hocam izne ayrılcam diye görevlendirme talebinde bulunmadım okulum yok yani yarın direkt ilçeye gidicem ben okulu olanlarda da sıkıntı olmaz galiba sonuçta yarından itibaren izne ayrılıyoruz .
zehra33 Bsk2101 n’aptınız acaba ben de 30 haftalığım 32+0 da gel çalışabilir raporunu yazalım dedi doktorum 32+4-5 ler olsa olmuyor mu ki kafam karıştı 🙄 bir yerde okumuştum 32+5 de alırsan Doğum sonrası o aradaki 5 gün kesiliyor felan yazmışlardı 🙄🙄
Bsk2101 zehra33 benim 32+0 bugüne denk geldiği için yarın gidip alacağım mecburen ama yukarı da 32+5 lerde aldım diyenler vardı sanırım önemli olan haftayı doldurmamak.
Ayse1608 Cigdem91 Hmm anladım hocam ben yeni sözleşme yaptım pek bilgim yok biraz karışık geldi bu işler bana ☺️
Ayse1608 Bsk2101 Ben 32+3 te aldım hocam mesela doğum tarihim 19 ekimde gözüküyordu o rapora göre ise 22 ekimde gözüküyor farkı bu