Merve-0535 35lavanta aynen hic olmamasndan iyi tabi 🤭 benim erken doğum riskim vardı. Doktorm eğer 35 öncesi olursa egepol öneriyorum. Ama 35 sonrası olursa çınarlı da yaparız demişti. Çok şükür ki 35+5 haftayz ❤️🥰
tarcinnnn ilkkalpatisi ben de bezi sleepy natural aldım ama ıslak mendili baby turco aldım içeriği daha temiz ve fiyatı daha uygun geldi..
Mavisperi Twinmama46 bebekler için sıkıştırılmış pamuk var ben onlardan alıp stokluyorum ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum sadece hastane için 1 kez almayı planlıyorum onuda araştırdım baby turco yenidogan alcam
Ozgennnnnn Merve-0535 evet nasıl hatırladınız maşallah gerçekten ☺️ Gaziemirde nerdesiniz acaba belki yakınızdır 😄
Aysegulada Twinmama46 bende bunu aldım ilk doğduğunda kullanmak için ilk 1aylık https://ty.gl/w2zqwasvjy
Ozgennnnnn Merve-0535 ulaştırmanın yanındaki eski lojmanlar sanırım sizin dimi . Benimki kültür merkezi yakınındaki ☺️
bayanelaa Kızlar bende bez olarak sleppy kullanmak istiyorum ama ıslak mendil baby turco ve sleppy arasında kararsızım. İlk bebeğimde primapremiumcare ve unibaby kullanmıştım ama suan fiyatlarına yetişilmiyor bile 🤷♀️
Mtzkuzum Twinmama46 ıslak mendil olarak değilde yenidoğan havlu diye satılıyordu sanırım o şekilde bakın
Merve-0535 Ozgennnnnn ulaştırma okulu içinde bizim lojman. Eski de var yeni de içinde. Biz Yeni kisimdayz 😇 Kültür merkezi nerde bilmiyorum tam. Kız meslek lisesi tarafında varmış. Orası heralde sizin 😂🤭
Ozgennnnnn Merve-0535 evet evet okulun ismini bilmediğim için diyemedim 🤣 aaa ben hiç gitmedim ulaştırma oraya yenilerde mi var hayırlı olsun ☺️