Elif-dmn Ahsoka benimde son adet tarihim 13 ocak 16+6 haftalık olarak görünüyor bebek , 15+4 te erkek dedi ama sen alışveriş yapma detaylı ultrasonu bekle ddi bana
Ays_cskn gnc_uysal selam bizde 18 haftalik olmak uzereyiz 2.gebeligim biraz riskli geciyor ama sukur bunada henuz cinsiyet ogrenmedim 16 mayista insallah randevumuz var☺☺☺
Tospikannesiiiii gnc_uysal benimde dogum 27 Ekim gösteyior 15+3 olduk 12 lerde erkek gibi hissettirdi 14 de çıkıntı var ama erkek de diyemem dedi 15 de başka doktora gittim kıza benziyor haftaya gel netleştirelim dedi 🙄
Mucizeminnos Haftadayım göğüs ucumda bugün et benine benzer bişe farkettim et beni sanırım hafifte ağrı yapıyor göğüs ucunda olduğundan heralde aynı o kahverengilikte acaba başına gelen var mı doktor randevuma da var henüz
gnc_uysal Mucizeminnos küçük bezeler süt ile alakalı olabilir diye düşünüyorum doktora danışın yine de ❤️☺️🙏🏻
Mucizeminnos Tospikannesiiiii koyu renkli bide hafif ağrılı olunca tedirgin oldum kötü bişe olmasın diye et benlerinin çoğaldığını duymuştum ama göğüsün tam ucunda bide koyu renkli olunca bu tecrübesizlik en zor yanı heralde hamileliğin😃
Mucizeminnos gnc_uysal teşekkür ederim randevu zamanı sorcam bakalım genelde oluyor diyolar ama insan tedirgin oluyor yine de 🌸
yineyenidenanneoluyorum7 MelikeGngr yok cnm 2 farkli doktor kiza benzetti ama ikiside kesn konusmadi bugn 15 haftalk olduk
Gul-18 Bana göre 15+6 doktora göre 17+6 bir hafta önden gidiyor dedi cinsiyetimiz 13 de erkek dedi 15 de kesin erkek dedi nasip artik
Misssitare gnc_uysal 19 haftalık olduk çok şükür. Ya ne zaman büyüyecek diyordum, özellikle ilk haftalarda🙆♀️ soğuk algınlığım olmasaydı iyi gidiyordu, biraz iştahımı kesti. Onun haricinde bel ağrılarım oluyor. Hamile yastığı alacağım büyük ihtimalle
gnc_uysal Misssitare benim de bahar alerjisi iştahımı ve nefesimi kesiyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Bazen de enerjik mutlu ve iştahlı oluyorum. Değişken zamanlar.. 🌸
Eliferimm gnc_uysal 18+3 bazen halsiz bazen de enerjik, ilk 3 aya göre iyiyim ama yatarken zorlanıyorum kemiklerim batıyor gibi oluyor
gnc_uysal Eliferimm 17+2 yatarken bende zorlanıyorum. Sürekli bi sağa bi sola dönüyorum. Sanırım doğuma kadar bu böyle devam edecek. İleriki zamanları beklemeden bende hamile yastığı alacağım gibi. Sağlıklı hamilelikler dilerim 🌸
Eliferimm gnc_uysal aynıymışız😟 bebeklerimiz sağlıklı olsun sağlıklı bir şekilde kavuşalım da idare edeceğiz artık :) bende size sağlıklı gebelik diliyorum teşekkürler 💕
Pcoslubiranne Tugceasil hamile olduğumu ögrendigim ilk gun kahve lekelenmem oldu doktora gittim progestan hormonum dusukmus hemen igneye baslandi. 5 gunde bir igne oluyordum 7. Haftada tekrar kahve lekem oldu 1 gece hastanede kaldim bebegi kaybedebilir dedi. 1.5hafta kadar daha leke geldi sonra uzun sure gelmedi 16.haftamda önce camur gibi leke pesine kirmizi leke geldi.Hemen gittim rahim agzinda kanama var acilma olmamasi icin yatis yapilacak dedi 1 gece daha yattim. Su an 19. Hafta olmak uzereyim hala.kesilmedi.Kipkirmizi pihtisiz kan da geldi bu arada acik pembe de geldi.Su an kahve lekelenmem oluyor hala. Bebegin kesesinde kanama alani yok bebegim iyi ama plesentam asagida rahmi kapatmiyor ama oraya dogdu sarkmis o kanatiyor seni boyle devam eder olur kanamalarin dedi. 1 pedi dolduracak sekilde olursa hemen gel bebek oksijensiz kaliyormus cunku. 7. Ayda plesenta yukari cikarsa rahat edersin dedi.