gnc_uysal Ahsoka 14 ekim de benim doğumum bir aksilik çıkmazsa inş 🙏🏻🙏🏻 Sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza ❤️
Goktugsuk Pcoslubiranne lekelenmeniz normal mı ben 15 haftalık hamlleyşm bugün az kahve rengi leke geldi doktora da gidemedim daha çok korkuyorum
Pcoslubiranne Goktugsuk yarin mutlaka gidin.Benim az bir lekelenmemde yatisim yapildi. Belli olmuyor maalesef.
Nrglesim2 gnc_uysal ](https://) 18+1 den merhabalar cinsiyetimizi öğrenemedik hala tek sıkıntımız şimdilik bu gerisi çok güzell gidiyor sizlerin nasıl
cileklicookie gnc_uysal 17 oluyoruz yarin 12 de kiz benziyor emin degilim dedi 13 de erkek dedi 15 de kiz gibide erkek gibi de emin degilim dedi 🤣🤣 Cikintk var ama erkek diyemem diyorlar Etli bi genital bölgede olabilir dediler bakalim cuma kontrol var ins öğrenirim
Sonikiuc 15+6 ve 27 Ekim gibi görünüyor doğum 😇 cinsiyeti daha öğrenemedik net olsun öyle öğrenmek istedik. Sağlıkla gelsinler bebisler🥰
yineyenidenanneoluyorum7 MelikeGngr ayniyiz suan itibari ile 15 haftalk oldk bizde 29 ekim gosteriyor benmde🥰
Emine123kuzu gnc_uysal ayy benimde 17+3 oldu az önce. Doktor 13 haftalıkken bebek ölçümleri 14 haftalık olarak çıktı. Cinsiyetimiz kız dedi iki defa kontrol etti. Değişir mi hiiç bilmiyorum 🤦🏼♀️ hiç bir hazırlık yapmadım daha ama hiç bir hareket hissetmiyorum. Ben mi anlamıyorum acaba? Yoksa erken mi 🤗
gnc_uysal Emine123kuzu erken daha,21. Haftalarda kendini iyice gösterecek ve hareketlerini tamamen hissedeceksiniz 🥰🙏🏻
yineyenidenanneoluyorum7 MelikeGngr yok cnm 2 farkli doktor kiza benzetti ama ikiside kesn konusmadi bugn 15 haftalk olduk
htc34 Benimde doğum 15 Ekim gözüküyor 15+6 da kız dedi ama ben erkek istiyordum 😂 2,5 yaşında bir kızım var erkek evlat duygusuda tatmak isterdim ama eli ayağı düzgün sağlığı yerinde olsun evlat evlattır
htc34 Sol tarafıma yatamıyorum ya sırtüstü ya da sağ tarafta yatmış oluyorum ne yapacagım böyle hiç bilmiyorum 😕 sırtım çok ağrıyor aşırı yoruluyorum
Emine123kuzu gnc_uysal Ayy inşallah bende acemilik herhalde hissediyorum ama anlamıyorum ya da hiç hissetmiyorum diyordum ❤️ az kalmış o zaman heycanla bekliyorum 🥲
Oelrlrkmemdmd gnc_uysal bizde 18+5 deyimiz bakıyorum herkesin kızzzz bi benim mi erkek doğum 4 ekim gibi olacak karnım tam hamile karnı büyük bile diyoruz biz
gnc_uysal Emine123kuzu şuan içinizde hafif kıpırdamalar hisseder gibi olursunuz. Kelebek sanki kanat çırpıyor gibi.. ama kuvvetli hissiyatı 21. Hafta ve sonrası alırsınız endişe etmeyin 🥰☺️ Keyfini çıkarın hamileliğin.
Nevin_ ElifBzkrt bende de yaklaşık 2 haftadır var alanında doktora göründüm hamilelikte oluyor dedi ağrı gün geçtikçe artarsa o zaman 3.basamak doktor onayı ile mr çekebiliriz dedi hamile olduğum için ilaç vb vermedi ağrıda artık olunca tekrar çağırdı ama ağrım sürekli başlarda ara ara geliyordu temizlik vb. Yapınca çok ayakta kalınca ama şuan sürekli var hemen hemen dayanacağım artık yapacak birşey yok.