deletedmom503 41 gun kaldi 🙁zaman durdu sanki diyorum ama burda benden fazla olanlari gorunce kendimi teselli ediyorum oyyy oyyy😩🙁
rfzsB Serii bazı sıkıntılardan dolayı kilo verdim hala da vermeye devam ediyorum, kansızlık fazlalaşti,kızım için de bugüne kadar kötü bişe demediler ama böyle giderse oda etkilenecek
rfzsB Serii Elhamdülillah Rabbime sığındım çok şükür ki kızım var o yüzden daha iyiyim,onun için daha güçlü olmalıyım inşaellah geçecek bunlar da hiçbir şey kalıcı değil ki sıkıntılar da kalıcı olsun. Teşekkür ederim ❤
Serii rfzsB hep iyi ol Allah yüzünüzü hep güldürsün hep ama hep iyi insanlar karşına çıksın canım ❤️❤️
rfzsB Serii Rabbim razı olsun bitanemm çok teşekkür ederim ❤ amin diyelim, kızımız gelirse belki babamızında aklı başına gelir diye bir umutla bekliyoruz teyzesi dua edin inşaellah 👼
Serii rfzsB gelir inşallah Allah büyük gerçi hayırlısını isteyelim biz dualarım sizinle neyse surat asmayalım gülümseyelim her zaman 🤗😘😘😘
gizemdmrak asminko345 ya 6 bucuk aylık diyince millet şoka giriyo nasıl karnın yok ama diyo sinirimi bozuyolaaaar