Yazgunesi Sehrbn_ bizimde 85 gün kaldı ve aynı şekilde sezeryan olacağı için tam tarihi kestiremiyorum 😅
rfzsB Serii ama 58 den önce doğurucam gibi geliyor bana 36 37 haftalarda 40 a kalacağımızi düşünmüyorum😊
Serii rfzsB bende öyle düşünüyorum her ne kadar normal istesem de sanki sezeryan olacakmışım gibi hissediyorum 😕
Serii rfzsB plesanta aşağı yerleşimli yukarı çıkmazsa sezeryan olursun dedi Çarşamba kontrolüm var bakalım çıkmış mı yukarı merak ediyorum
rfzsB Serii anladım seri cim, bugüne kadar bişe denilmedi bana doğumla alakalı ama ben biraz zayıf olduğum için sadece 40 hafta beklemez benim kızım herhalde diyorum aşağı aşağı tekmeleyip duruyor gelecek diye korkuyorum 😍
rfzsB Serii ben 48le hamile kaldım 57 oldum sonra 56ya düştüm şimdi yine zayıfladığımi düşüyorum,senin ki
Serii rfzsB hadi ya neden kilo veriyorsun 😕 bende 47 ile hamile kaldım şuan 62 kiloyum hızla almaya devam ediyorum 😂 ama zayıflık senin ve bebeğin için risk oluşturmuyorsa bence iyi böyle
rfzsB Serii bazı sıkıntılardan dolayı kilo verdim hala da vermeye devam ediyorum, kansızlık fazlalaşti,kızım için de bugüne kadar kötü bişe demediler ama böyle giderse oda etkilenecek