Tunahan_rumeysa16 1Ada1 teşekkür ederim saglikli ilerlemesi için kaç artması gerekiyor mesela değerin
TeoMom Tunahan_rumeysa16 Tebrikler canım ben 54 ile öğrenmiştim şimdi 2-3 defa daha kan ver eğer 2 günde 2 kat ve fazlası olarak artıyorsa her şey yolundadır🥰
1Ada1 Tunahan_rumeysa16 rica ederim umarım sağlıklı bir şekilde devam eder riskli bir dönemdeyim bana da dua edin olur mu🤲
Tunahan_rumeysa16 1Ada1 ederim tabiki Rabbim sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende şubat ayında bir kinyasal gebelik geçirmiştim:(
Deletedmom83940 evet tebrikler gebelik var iki gün sonra tekrar verin beşinci haftada kese görünür muhtemelen
esrasorgunn @Tunahan_rumeysa16 Tebrik ederim umarım sağlıkla kucağına alırsın ☺️Şuan çok yeni görünüyor sağlıklı mı değil mi anlamak İçin iki gün sonra tekrar kan vermen gerekiyor iki katına çıkmış olmalı ama hangi hastanede verdiysen yine aynı hastaneye gitmelisin ☺️
Tunahan_rumeysa16 esrasorgunn inşllah sağlıklı ilerler ya subatta bir kimyasal gebelik geçirdim yine olur diye korkularim var
Tunahan_rumeysa16 TeoMom anladım saolun her istedigimizde kan verebiliyormuyuz bazi hastaneler almıyoda