Mizgin09 Demhat Benim oğlan hiç açmadı bacaklarını hep kapatıyordu o yüzden herkez kız bu ümitlenme dediler sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim inşallah 🤲
Demhat Mizgin09 amin amin. bana öyle bi şry demediler hiç. Ama etraf yüzünden hiç içim rahat değil ya. İnşallah kordon değildir ne diyeyim hayırlısı olsun..
Ceylanakan Mizgin09 orda daha net belli olur inşallah. Allah sevindirsin canım benimde bir kızım var bu sefer erkek istedim. Doktor %90 erkek dedi ama detaylıya girmediğim için bişey düşünemiyorum 🤗
edis22 Mizgin09 detayliya gittinizmi? Orda erkek oldugunu onayladiysa emin olabilirsiniz. Eltiniz ve gorumcenizide susturabilirsiniz🙄
Selcan94 Esracicek ayyyyy inşallah banada nasip olsun isteyen herkese toplum baskısı beni mahvediyo 7 haftalıkken kontrolden geldim kalp atışını duymaya gitmiştim kaynanam cinsiyeti ne die sordu 🤦🏻♀️
Selcan94 Esracicek bugün öğrendim canım ceneleri kapanacak inşallah oğlum oluyo kızda olsa değişmezdi benm için ama içimdeki mutluluğun tarifi yok 🥰
Mizgin09 Biyo_logg onlarda Allah korkusu olsa zaten nasip ettiğine böyle yorum yapmaz hayırlısı olsun der geçerdi
Eslemim34 Mizgin09 Bence onları dinleme alışverişe başka yavaş yavaş. Doktordan daha mı iyi mi bilceksnz de niye kabullenemyorsnz de.. saçma sapan şeyler😬
Hutbysaustukls Kızlar selam masallah tecrubelı anneler banada bı yorum yaparmısınız doktor erkek dedı ama cevredekılerle bende aynı durumdayım sızce erkekmı https://resimyukle.io/r/avqUrfuNmx