Benim 1 kizim 1 de oğlum var. Oğluma hamileyken eltim hic inanamadi 5 ay kanamam vardi surekli düsük yapmami istedi. İnanamadi kanamamin durduğuna. Midem cok bulanirken git bisey ye ki kizin canlansin dedi öyle bir dua ettim ki Allah ima Allahim dedim bana ne olur saglikli hayirli bir erkek evlat nasip et şunu sustur. Verdi Rabbimmm duamı kabul ettti. Şimdi de 13 haftalik hamileyim doktor erkege benzettim demisti kayinvalide aradi soruyor nedir diye dedim emin deil ama benzetmesi bu yönde sesi bir degisti. Oğlan deil o dedi kizdir kiz dedi. İki tane enisten olacak dedi alay eder uslupta. Kaldiki olsunnn ne olacakk ki başim üzerine hepsi bir ananin evladi. Ama eltim deseydi alinmazdim buna. Oğlan moğlan deil dedi o kiz dir kiz. Ben hissediyorum dedi oğluma benzicek kiz olacak. Yanliz bu kadin tam bi oğlan manyagi. Kizimi bile kabullenememisti. Yine dedim ki Rabbim sen sahidimsin şunu ve bunun gibilerin cenesini kapatmak senin elinde sen yardimcim ol.Ne buyuk bir travma bu bir hamile kadin icin😔