Naneliayran Sm1347 o kadar büyük bi fark yok ki hem her Bebek farklıdır kıyas yapmayın aslolan sağlıklı mı organları tam mı bunlar önemli 🤗zayıf olsun sağlıklı olsun her türlü büyür
Sm1347 Naneliayran tabi inşallah sağlıkla gelir. 32. Haftada 2000 gr dı. Kilo alımı neden yavaşladı diye merak ettim
Tansum Busraaltsoy 35+1 de 2265 di az dedi bi tık doktorum ne garipler yaa anlamıyorum insanın içine dert bırakıyorlar
Busraaltsoy Tansum bebegim dogdu gelişim geriligi var dediler suni sanci aldim dogurmak zorunda kaldim😓kilosu 2 kilo şu an kac gündür hastanedeyim 😔 sarılığı cikti derken kilo verdi bide emmiyor bebek valla hamileligin tadini çıkarın çok özleyeceksiniz hamileliğinizi ben çok ozledim karnimda ne guzel hareket ediyordu hıçkırıyordu oz günleri özledim 😞37+1 haftalik dogdu gelisim geriligi diye bisey yapamadılar yoksa bebek karnimda ölecekti allah korusun 2kilo 200 grm dogdu şu an kilo veriyor 2 kilo kaldi😓😥
Momaslan Sm1347 Bazen tam ölçemeyebiliyorlar kilosunu senin suyun bebeğin hareketi etkiliyor. Telaş kötü düşünce seni etkilemesin. Beslenmen nasıl mesela gün içinde protein ,kalsiyum nasıl tüketiyosundur?
Sm1347 Momaslan evet 2 gün sonra tekrar gittim 200 gr daha fazla çıktı. 2 günde o kadar kilo mu aldı yoksa önceki ölçüm mü yanlıştı anlamadım. Beslenmeme çok dikkat ediyorum aslında. Az kilo aldım ama sağlıklı beslendim. Kilo az denince daha çok yemeye başladım umarım bu sefer ben çok kilo almam
Momaslan Sm1347 muz, badem, süt bebeğe en çok kilo aldıran besinler. Protein ağırlıklı et, yumurta tüketirseniz bebiş fazlasıyla kilo alıyor. Belki yardımcı olur🙏🏾
Bicicek_bibocek 36+4 de dün gittim ben doktora. 3 kg dedi . Önde gidiyodu gelişimi bu hafta normale dönmüş
Turankader 35+4 de 2700 gram biraz tombik dedi ama normal geliyor banada hatta az gibi neden böyle hissediyoruz ki 🙄
Sm1347 Turankader buradaki paylaşımlardan kaynaklı sanırım. Bizle aynı haftadaki çoğu kişi 3 kilo üstü. Artık kilo paylaşımlarını okumuyorum. Sağlıklı doğsun da
Turankader Sm1347 bencede insan etkileniyor ister istemez yemeye zorluyorum kendimi kilo olsun diye 🙄 rabbim sağ salim kucaklarımiza almamızı nasip etsin inşallah 🤗
Sm1347 Busraaltsoy çok çok geçmiş olsun. İlk bebeğim yeni doğduğunda mide çıkışından ameliyat olmuştu. O an annenin içi nasıl yanıyor bilirim. Ama şunu bilin bebekler sandığımızdan çok daha güçlü oluyorlar. Hemen toparlanıyorlwr. Sağ salim o hastaneden kucağınızda çıktığınız gün gelecek inşallah. Allah hem bebeğin hem sizin yardımcınız olsun.
Tansum Busraaltsoy çok gecmiş olsun Rabbim size bağışlasın inşallah ne kadar gibi gelişim geliriliği oldu 10 gün mü ne bileyim neye göre gelişim geriliği dendi ya da 😔 ne zaman çıkacak peki bilgi verdiler mi çok dua edicem
Busraaltsoy Sm1347 amin canim benim sagol ❤ bide emmiyor ya doktorlar yuzunu cimcikleye cimcikleye morartilar😖ona ağlayıp durdum sütüm azaldi simdi gelmiyor fazla😞
Sm1347 Busraaltsoy daha minik olduğu için emme gücü zayıftır. Mama olur meme olur bir şekilde büyüyorlar. Siz bu süreçte toparlanıp güçlü kalmaya bakın. Beneğiniz hastaneden çıkınca size ihtiyacı olacak
Kuzum_21 Sm1347 doktorun ne dediyse odur. Uyumluysa sıkıntı yoktur diğer turlu acemi de olsa soyuyorlsr en ufak bir sıkıntıyı internette ve hee yerde dediğin gibi 2700 civarinda oluyor ama bu değişir kişiden kişiye canini sıkma bu bir gelişim geriliği değil bebek sağlıklıysa kisa surede zaten tamamlar kilosunu