Gamzii00 kuzu evimin yanında hastane. Ya tercih meselesi ben kendimi düşününce bana baston daha mantıklı geliyor. Gezerim biz gezmeyi seviyoruz yada travel bana çok lazım diyorsanız alın yani. Ben hanımefendiye dedim yok ben ilk zamanlar çıkmam herhalde dersen baston al, yok çıkarım işlerim olur şu bu gibi durumlarınız varsa travel al dedim. Ben kendi şartlarımı düşünürsem zaten Ağustos sonu doğacak ilk üç ay çok çıkmam çıkarsam da araba ile gider geliriz puset zaten ekstra alacağım. Sonra ki 3-4 ay da zaten kışa denk geliyor bebek arabası ile çıkmam. Sonra da çocuk zaten baston bebek arabasına uygun hale gelir. Herkes kendi ihtiyaç durumuna göre seçim yapsın. Arkadaşım doğurdu zaten ilk üç ay bebeğin gaz sancısı gece gündüz uyumaması derken gezmeye vakit bile bulamıyorlar. Ee doktora zaten arabaları ile gidip geliyor. Bilmiyorum dediğim gibi herkes kendi ihtiyaç çerçevesinde seçimini yapsın. Ben burada ki baya anne yorumlarını çok okudum bebek arabası için %80 anne çok şikayetçi ve baston tipine döndük yazmış. Benim tercihim daha hafif olan baston tipinden yana olacak. Ağırlık edip diğer araba tipi ile uğraşamam