Bir_abla merhaba, yukarıdaki yazılarınızı okudum ama bebek arabası içinden çıkılmayan bir denizmiş 😅 Arasında kaldığım modeller şu şekilde, eğer bilginiz varsa yardımcı olabilirseniz veya alternatif önerebilirseniz çok mutlu olurum 🌸
🔅Inglesine Electa (yeni çıkmış hafifliği çok hoşuma gitti ve oldukça az yer kaplıyor, triologyden tekerlekleri büyük, apticadan küçük, orta boy diyebilirim. ancak ön iki tekerleğinde süspansiyon yok. Yeni olduğu için Türkçe hiçbir yorum bulamadım. Yabancılar engebeli yollar ve arnavut kaldırımı gibi yerler için çok önermemiş. Diğer özellikler çok hoşuma gitse de gezerken çocuğu uyandıracak kadar kötü bir süspansiyon sisteminden korkuyorum. Belki deneyimleme şansınız olmuşsa diye sormak istedim😊
🔅Inglesina Aptica (taş gibi araba evet, ev asansörlü ama ağırlık benim için ne derece bir handikap olur bilemiyorum tecrübesiz olduğum için. Ağırlığı gözümü çok korkutuyor.)
🔅Peg Prego Veloce (sanırım yeni bir araba bu da, babymall da gördüm. Tek elle kapanıp açılabilme olarak iyi, hafif bir araba değil ama çok ağır da sayılmaz.)
🔅 Mamas Papas Ocarro (Bu da beğendiğim arabalardan, yine ağırlık durumu kafa karıştırıcı. Bir de sürekli ilk aylarda katlamadan veya ana kucağı takmadan önce adaptör tak-çıkar zorluk çıkarıyor mu acaba annelere?)
🔅Cybex Balios S (yine ağır ve taş gibi araba 😊)
Aslında hepsi benzer özelliklerde arabalar, aralarında deneyimledikleriniz veya bilgi sahibi olduklarınız varsa paylaşırsanız çok mutlu olurum 🌸