Zuleyhakazan annesinin_beybisi canım benim çok harekli bir bebek olmasina ragmen tam anlamiyla 30. Haftadan sonra hissetmeye başladım o haftaya kadar bazen az az hissediyordum bazen hisseymiyordum sen endişelenme emin ol 32. Haftadan sonra diyeceksin ki o günlerim nasıl iyiymiş şimdi bi vuruyor nasıl nefesim kesiliyor sıkma sen canını
annesinin_beybisi Zuleyhakazan ay o da zor can yakicak şekilde vuruyorsa 🤭peki cnm birseu sorucam ben 27. haftada falan şeker yüklemesi yaptiricam ondan sonra artık ayda bir mi gideyim kontrole yoksa 2 haftada bir mi devlete gidicem bu arada doktor neden 2 haftada geliyorsun bir sorun yoksa der mi acaba
ahmetinoznuru annesinin_beybisi bana 8. Aydan itibaren 2 haftaya bir gel dedi 9. Aya girince haftada bir dedi şimdi 38+5 im üç güne bir gel dedi bugün
Zuleyhakazan annesinin_beybisi canım doktor diyor zaten bana 32 den sonra 2 haftada bir gel dedi bende devlete gidiyirum canım sanada 32 haftadan sonra der canım
hukukcuanne_06 Aynı haftadaymışız ben de bu hafta biraz rahatsızdım bi ara 6 saat falan hareket hissetmedim çok korktum sizi çok iyi anlıyorum, hareket etti yazmışsınız çok sevindim Rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin🥰
annesinin_beybisi hukukcuanne_06 sormayın insan hemen endişe ediyo😊 allah razı olsun aminn inşallah🤗🧡
Ysgl26 annesinin_beybisi canım o haftalarda normal bazı günler hareket etmez. Ama içim rahatlasın diyosan bi doktora git
Bukiiiiiiii annesinin_beybisi Bak simdi benimkide asiri haraketli bir bebek ne yapıyor biliyormusun sırtını dönmüştür muhtemelen ic tarafa tekme atio o zaman hissetmioruz bend e2 gun hissetmedim korkudan doktora gittim bizim yaramaz sırtını dönmüş megersem seninkide oykedir tatki ye biraz bakalim ❤🙏
annesinin_beybisi Bukiiiiiiii evet olabilir benim de aklıma ilk o geldi burda duymuştum sırtını dönünce hissetmiyor muşuz falan diye ondan hemen doktora gitmedim 😊 çok şükür birkaç kez hareket etti simdi🤭
Sureyya374 annesinin_beybisi ay çok şükür benim de burdan içim rahatladı 🥰😍 Rabbim kimseyi bebeğiyle sınamasın. Sağlıcakla doğsun bebişlerimiz 💚
Ceydaaras Bende de aynı haftada öyle olmuştu ödüm koptu 2 gün haraket etmemişti sonra gittim bir sıkıntısı yokmuş stres yaptığım için kıpırdamıyormuş
edis22 annesinin_beybisi canim hic merak etme benimkide o haftalarda oyleydi. 1 gun cok hareketli olurdu ama bi bakiyordum 2 gun hic haber yok. Bende senin gibi hemen saglik ocagina kosuyordum kalp atisini dinleyip kafam rahat oluyordu. O haftalarda oyle oluyor. 26 haftadan sonra artik duzene giriyor.
annesinin_beybisi edis22 valla şu süreci bir atlatabilsem her ne kadar akışına bırakıp evham yapmamaya çalışsam da içten içe birşey olucak diye çok korkuyorum . içimden en azından diyorum bari 28. haftaya girsek erken doğum olsa bile kurtulma şansı olur falan diye saçma sapan düşünceler geciyor😕
edis22 annesinin_beybisi ay valla hepimiz ayniyiz. Bende tam boyle seyler dusunuyordum🤭 rabbim meleklerimizi korur. Sen kendine beslenmene bebegine dikkat et gerisini allaha birak.