minonunannesi Vera ismini ben de çok beğeniyorum. Anlamı da çok güzel. Ama çevremde hiç kimse beğenmiyor etkileniyorum bende. Gerçi cinsiyetimiz henüz belli değil ama ilk duyduğumda çok beğenmiştim.
SafinazYilmaz minonunannesi aynı seyi yasıyorum su an vera günahtan kötü olandan uzak durma ittikat sahibi demek ama kimse begenmiyor
Balkiz Elbette sizin fikriniz önemli ama en önce 2. İsim olayı sonra da liya mira mina vera bu isimler bana isimden çok takma ad bi geliyor. Bakın ne güzel demişsiniz ‘Masal’ diye. Bence sadece Masal koyun 🎈
SafinazYilmaz Balkiz iki isim koymayı çocuk için istiyorum ilerde hangisini isterse onu kullansın diye benim adım safinaz ve çok sıkıntısını cektim isminin
istanbulluanne SafinazYilmaz Maalesef hic biri güzel değil isimlerin. Kulağa hos gelmiyorlar ama siz begeniyorsanz cokta takilmayin.
Minikdunyam Bu dönem doğan çocukların hepsi Liya lina Asel almira aymira Vera olacak sanırım Sümeyye merve gibi 😂 hangisi içinize sindiyse o olsun
Doa Vera güzel bir isim bence .... kızım var ve adı Melek Doğa.... 2. Çocuğumda kız olsaydı eğer Vuslat koymak isterdim ablasının isteği de Nefes yada Mila olduğu için yanına ikisinden biri olurdu muhtemelen ...