SafinazYilmaz Gulsummldr demi ama olmuyo dönüp dolasıyorum geri geliyorum il ismide ona göre bulcam artık eflal masal asel bunlardan biri olabilir ama kimse fikir vermiyo bana herkes kızıuo😅
Neseyakut SafinazYilmaz 3 u de kötü bence. Yeni dönem merve Gamze busra duygu nun yerini bu isimler aldı. Her sınıfta 5 tane merve olurdu.
Gulsummldr SafinazYilmaz tabi kızarız. Hep kızcam sana 😊😊 ilk önce daha akılda kalıcı bi isim bul. Yanına bunların hepsi olur yani. Hepsi aynı gbi. Kaç haftalıksın. Doğuma kadar koyacaz artık hüzel bi isim 😁
Almira89 SafinazYilmaz vera nin anlami cok guzel. Tek isim de koyabilirsiniz. Ben kendi soyadimi da kullaniyorum ve isim oldugu icin soyadimla hitap eden cok oluyor. Kisa oz olsun derim😉
ftmnrt bende bu yeni nesil isimleri bi türlü sevemeyenlerdenim😅😅 tabi önemli olan sizin beğenmeniz söylerken kulağınıza hangisi daha hos geliyorsa 🤭
SafinazYilmaz Gulsummldr evet duydum oda güzel ama hüma vera liya meva lina bunlar ikinci isim olarak olabilir ama ilk isim olarak olmuyo