fatma24--- Bi kızım var adı Yüsra…şimdi ikizlere hamileyim Zeynep ,Zümra , İkra, Hafsa arasında karar veremedik
zamaneannesi Benimde kızım olacak Ahsen koyacağız inşallah ☺️ Her bu post açıldığında yazıyorum 🙈🤷🏼♀️
EzgiKly Dslrprsimom Benim de ikizlerim olucak inşallah. Kızımın adı Miray olucak🌺 oğluma isim bulamadım henüz🤦♀️
ozlem5757_ Oğlumu babam istemişti adını cengizhan şimdi kızım oluck Allahın izniyle uysun die ceylin koyucz inşallah
busraaaugurrr ozlem5757_ merhaba Ceylin ismini ilk duyduğumda bende çok beğeniyordum fakat diyanetin açıkladığı bir yerde okumuştum Ceylin isminin anlamı yabancı kökenden geliyormuş ondan dolayı konulması iyi değil diye okumuştum.siz yine iyi araştırın hatta araştırırsanız buradan bana da yazarsanız çok sevinirim☺️
dilek94 Bizde Güneş ismi düşünüyorduk ama baktık çok koyan var bu sefer okula başlayınca sınıfta çok güneş ismi olur sonrada birbirlerine lakap takarlar die koymaktan vazgeçtik. Şimdi Lina’da karar verdik bakalım hayırlısı 😇❤️
pennylane dilek94 lina daha çok konuluyor bide bana evcil hayvan ismini çağrıştırıyor. yani kimsede olmasın derken daha çok dalga geçilcek bi isim koymayın bence. bi de lina neva lena alin bunun gibi isimler çok itici geliyo kulağa.
03_ilknur bebiskoo bizde mira koyucaz Allah izin verirse yanına da kayınvalidemin ismi Allah biliyo ya hiç istemiyorum dilede getirdim eşim istiyo ikna edemedim 😔