Renginveannesi_ Muruvet canım bilmediğim için mahzur gör, bu gebe okulu sadece Ankara şehir hastanesi için tek mi geçerli oluyor ? Yani şöyle ben şuan başka sehirdeyim burda ki eğitim araştırma hastanesinde vs olmaz değil mi ?
Renginveannesi_ FHKK Batman/Merkez 🖐🏻 Bugün sordum canım gitme firsatim oldu ama böyle bir şey yokmuş İnternet üzerinden online katılabileceğim yerleri söylediler 🙏
Gamzeates Muruvet merhaba ben gebe okuluna katıldım online olarak 3 hafta sonra eğitim bitti ama kabul oldu mu olmadı mı anlayamadım ben de anne baba eğitimini söylemediler yeni mi başladı acaba kusuruma bakmayın bilmiyorum da
Muruvet Gamzeates pandemi nedeniyle ara verilmiş Nisan ayında uzun zaman sonra ilk kez yapmışlar mayıs ayı içinde tekrar olacak demişlerdi
Muruvet nazsimaova hemşirelerin inisiyatifine kalmış normalde yasak ben doğum yaptığım gün babamı 5 dk aldılar ama ertesi gün kayınbabam geldi onu almadılar kuzenlerim geldi almadılar yasak olduğunu söylediler
Aselllminaaaaa Iyi gunler. 20. Haftadayim ve gebe okulunu ilk defa burda duydum. Oncesinde kimse bilgi vermedi. Tercubeli biri olarak yapmam gereken baska birseyler var mi öneriniz var mi? Bende dogumu orda düşünüyorum da
Aselllminaaaaa Muruvet Iyi gunler. 20. Haftadayim ve gebe okulunu ilk defa burda duydum. Oncesinde kimse bilgi vermedi. Tercubeli biri olarak yapmam gereken baska birseyler var mi öneriniz var mi? Bende dogumu orda düşünüyorum da
Muruvet Aselllminaaaaa normal muayene için gittiğinizde ordaki hemşire yada ebeye sorun gebe okulu için bilgi almak istiyorum diye sizi yönlendirirler bende online eğitimlere çok katılamadım ama son haftalarda yüz yüze eğitim oldu ona katılmıştım bide eğer normal doğum istiyorsanız ilerleyen haftalarda doğumhaneleri gezip görmek istediğinizi söyleyin biz gezmiştik çok rahatlamıştım görüp bilgi alınca