Fatoo33 Annekuzusu_Ayaz aynı lafları bende duyuyorum sen daha burdamısın sen daha doğurmadın mı biz doğuracaz artık kocam diyor ver ben doğurayım 😂 hayırlısı ile bi doğsalar artık
Annekuzusu_Ayaz Fatoo33 amin inşallah kocam artık hergün sormaktan yoruldu daha bi belirti yokmu daha doğurmadınmı herkes soruyo sen daha bekliyonmu doğurmaya niyetin yokmu falan diye😅bende çok istiyorum ama napim oğlum gelmiyor
esrahmet61 iyxtviycutxut bende aynı haftadayim 38+1 ama gelmeye niyeti yok heralde gayet rahat içerde bu gidişle 40 i bırak 42 yi bile görürüm gibi
Annekuzusu_Ayaz Seyo64 yapmadım canım sen yaptınmı perşembeye kadar sancı gelmezse suni sancıyla alacak
Seyo64 Annekuzusu_Ayaz evet yaptım canim sezeryanla bu gün 5 günlük olduk artık insallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın canim
Serenkrglmz Son 12 gün bizimde her hareketinde sancıda aha geliyor diyip kalkıyoruz ama kızçe anca ayak gösteriyor içerden 🤦🏻♀️ Hayır doğururum diye kaynanam da geldi yanımda kalıyor 1 hadtadır doğsun az baksın ki gitsin hemen doğmalı😀
Annekuzusu_Ayaz Seyo64 amin inşallah canım bizimki normal olacak sanırım bi sorun çıkmazsa suni sancıyla deneyecek