Annekuzusu_Ayaz iyxtviycutxut bizim de son 12 sözde erken doğum riskin var diyodu doktor maşallah çok iyi bilmiş 38+2 çocuk içerde gayet mutlu😅
Fatoo33 Annekuzusu_Ayaz bendede güya erken doğacaktı hatta 34 den beri bekliyoruz ben anca rüyamda doğuruyorum gerçeğini beceremiyorum son 5 🙄
Seyo64 Annekuzusu_Ayaz aynen bende öyle canim geliyor hastaneye gidiyorum hemen sonra geri kaçıyor nasıl birseyse artık 🤣🤣🤣
linamom iyxtviycutxut doktor sabah akşam yürü merdiven çık diyor ama sanmıyorum ya bugün baya yürüdüm gelen giden veya belirti yok keyfi ne zaman isterse artık😂
Frdvs25mys iyxtviycutxut bende de durum aynı son 13 ve bana fenalık geldi mide yanmalarından uykusuzluktan yürüyememekten çok yoruldum gelen de yok 13 ü de tüketiriz gibi🥲
iyxtviycutxut Frdvs25mys valla bir yorgunluk anlatamam yatmakdan bile yoruluyorum uyumak istiyorum surekli artik
Layl Benimde som 14 ne gelen var ne giden sancı işaret falan hiç bir şey yok aksine inanılmaz hareketli sizce normal mi?
Seyo64 Layl gayet normal bence ben dün hareket etmiyor diye gittim doktorumla görüşüp sezeryan olmak istiyorum diyecektim yalanımı ortaya çıkardı hiç durmadan hareket etti aslında yalan değildi 3 kez hareket etmişti ama ediyordu yani
Frdvs25mys iyxtviycutxut ben de hep uyumak istiyorum ama sabahlara kadar uyanığım sabaha karşı dalıyorum onda da iki saate uyanıyorum 😣
Annekuzusu_Ayaz Fatoo33 benimde aynı bide kocamla ayrıyız ben annemin yanına doğuma geldim o çalışıyor herkes diyo daha doğurmadınmı kocam hergün diyo daha doğurmayacanmı😅son 12 bizimde bakalım ne olacak
Fatoo33 Annekuzusu_Ayaz aynı lafları bende duyuyorum sen daha burdamısın sen daha doğurmadın mı biz doğuracaz artık kocam diyor ver ben doğurayım 😂 hayırlısı ile bi doğsalar artık