papatya82 Mide yanmasınds neler yapıyoruz kızlar 24 haftalık hamileyim alev çıkıyor sanki içimden sizde de oldumu neler yaptınız
Asli312 papatya82 En iyisi soğuk süt 1 bardak için çok rahatlatıyor Salatalık, soda, kırmızı elma, sarı beneksiz leblebi, bunlarda beni rahatlatıyor 🌺
Kevser123sa papatya82 ay bende 24 haftalık hamileyim sanki midemde ateş yakmışlar öyle alev gibi yangın oluyor ağzımdan ateş çıkaracak gibiyim nasıl anlatsam bilemedim şuan kıvranıyorum zaten yanmasından
eylulabla_oluyor papatya82 gaviscon dene canım şurup benide o kusturacak gibi oluyordu nefretle içiyordum doktora söyledim fayda etmez olmuştu artık lansör yazdı normalde de kullanırdım zaten şiddetliyse sor doktoruna ama soğuk sütte iyi geliyor o an için lansör sabah içiyorum gün boyu hatta sonraki günlere de etki ediyor çok iyi geliyor 24 haftalığız
melekmommm papatya82 hamile değilim ama iki gündür mide yanmasından mahvoldum. Soğuk sütle yapışık yaşıyorum şuan komidinin üstünde bile var.🥴En çok o iyi geldi 🤢
papatya82 Kevser123sa benimde işte aynısı ve benim ilk defa böyle ilkten anlamadım cevremdekiler dedi miğde yanması o diye maffoluyorum.
Elvanguzel papatya82 gaviscon diye bir şurup var hemen kesiyor yağlı, salçalı ve hamur işlerine dikkat edin derim çok etkisi var mide yanmasında
58Fatos papatya82 valla bende ilk aylardan beri çekiyordum uyku falan hiç kalmamıştı herşeyi de denedim hiçbiri iyi gelmedi ama 1 buçuk aydır çok rahatım doktor sabah aç karna mide koruyucu bi hap verdi içiyorum rahatım şükür
papatya82 58Fatos of hiç cekmemistim midemden bu ilk defa oluyor bide ikinci hamileliğim bnm ilkinde de yaşamadım böyle