tontonhanim melekmommm mahkemeden döndük 🙏 çok çok şükür ki çok iyiyiz şimdi hani iyi ki öyle birşey yaşamışız dedim o ayrılık sürecinde kıymet anladık 🤗
melekmommm tontonhanim hadi inşallah dediğin gibi olur. Allah gönlüne göre versin sağlıkla kucagına almak nasip olsun.
Hulus Mavidunyamm sizi konu sahibi sandim kusura bakmayın 😊 baslarda cok yavaş artıyor deyince ben onu sanki hani 2 kat artmasina gerek yok yavaştan artabilir olarak yorumladım.
tontonhanim melekmommm amin İnşAllah Allah razı olsun 🤗🙏 hani demiştim ya 25 yalında genç bir kaynım var onun akciğerine pıhtı atmış ben mahkemeyi açmadan 2 gün önce o süreçte eşim ailesinin yanına gitmiş o süreçte Allah işte tüm gerçekleri anlamış görmüş o pişmanlığı orda anlamış aslında orada mutlu olamayacağını kemiklerime kadar hissettim diyor şuanda da çok şükür bunu bana yansıtıyor hani ben ailesine düşman olsun onları atsın demedim ama eskisine göre mesafeli ben görüşmüyorum bayramda da eşim onların yanına gitmek istemedi gitmedik 🤗 eskisine göre çok daha iyiyiyz şuan için
tontonhanim Esmakkkk hadi İnşAllah güzel haberler alırsınız 🤗🤗🥰 ben diğer pazartesiye kadar dayanabilirsen bakalım sabredecem 😬😄
motherofcats hayır 20 günde o kadar az artmaz değer. 2 günde bir 2 3 katına çıkar. siz çok yeni hamilesiniz şuan 3 haftalık falandır en fazla. benimde ilk değerim 32, 2 gün sonra 108 idi. 3 haftalıktı.