NurTekeli Kifayett bende korkuyorum ılk dogumda takarken sıkmassan acımaz dedı hemsıre acımadıda ama unuttum sımdı gene korku sardı
Asel2520 Kifayett bana uyuştuktan sonra takmışlardı hiç bişey hissetmedim çıkarırkende aynı şekilde acımıyor hiç
ismigulkarayel Sonda takılırken jel sürülüyor,kayganlastırıp kolaylaşsın diye.Eğer kendinizi kasmazsanız acımaz hemen takılır
Hickimsee Ben normal doğum yaptım sancı odasında doktora çişim geldi dedim kalkma sondayla yaptırıcam dedi inan hiç acımadı 2 kere taktı hemde
gulayozyzgt Kifayett ben sırf o sonda muhabbetinden korktuğun için hiç yapmam yapamam dediğim normal doğumu yapmıştım 😂😂😂😂 4 yıl aradan sonra 2. Ye hamileyim sezeryan olsun istiyorum normal doğumdan korktuğun için ama yine o sonda olayı aklıma geliyor yine vazgeçiyorum napsam diye düşünmeye başlıyorum 😂😂😂
Rengarenkk Doğuma gitmeden odada taktılar bana. Hiç kendimi sıkmadım acımadı. Normalde çok mu acıyo ki böyle paylaşımları çok görüyorum.
Snemgokbil Rengarenkk benim çok acıdı bağırdım başkaları iyki sen normal dogurmadin zaten doguramazdin dedi 😀
Prensesss2016 Kifayett uyuşturulduktan sonrada takılır canım ben yarın sezeryan olacağım uyuşturduktan sonra takmalarını isteyeceğim
Kifayett Valla kızlar içimi rahatlattiniz bende eger sezeryan olursam nasıl olur diye düşünüp duruyordum eğer uyusukkende takiliyorsa bu çok güzel bir şey 😅
Kifayett dnzl_2_0 yok yok yengeme taktıklarında canımdan can gitti dedi o sancıyla beraber takınca sancım arttı demişti 😅
Reallove Bende ameliyathanede takılmasını istemiştim doktor gelmeden girdiysen gerek yok dedi takmadı ama keşke taksaydi kalkamadigim için ördeğe yapmak zorunda kalmıştım 😔