Edabykl Doktorum kordonmu pipimi diye arada kalmisti bugün baska doktora gittim erkek dedi kordon degildir bu dimi bi bakarmisiniz 😂🙈 https://imgyukle.com/i/RznFxt
Edabykl Ormanmeyveli 19 haftalik ama biraz tuhaf duruyo pipi denilen yer sanki gobek tarafindan gelen biseye benziyo pek pipiye benzetemedim birde size sorim dedim
Edabykl Elilar2225 bende bakiyorm bakiyorm ama sanki tam ortadan cikmamis banami oyle geliyor anlayamadim 😂
Nisa1710 Edabykl ay ben pek pipiye benzetemedim benim bebişin 16. Haftada belli oldu pipi olduğu bariz belliydi 🤗
Edabykl Elilar2225 ben bakiyorum bakiyorum anlayamıyorum 2 hafta sonra detayli var bekliyorum ama yinede merak ediyorum 😂🙈
Edabykl Tospikannesiiiii ya pipiye bezer bisey var orda ama sanki boyle tam ortadan çıkmamış gibi tuhaf duruyor galiba ultrasonla alakali
Tospikannesiiiii Edabykl valla ben ilk gebelikte çok net pipi gördüm daha küçüktü haftası bunda ya pipi degil ya da görüntü kaydıfı anda çekilmiş başka var mı
Edabykl Tospikannesiiiii yok yaa zaten doktor bi tuhafti bu sefer baska doktora gozukim dedm belki farkli gorur devlete gittigim icin hepsi tuhaf bana ultrason bile vermedi dedm vermicekmisiniz dediki cek ekranda duruyo bende ekrandan cektim tam
Edabykl Elilar2225 detayliya girim yazacam bende merak ediyorum erkek dedi iki doktorda ama ne biliyim tamda net demiyolar 😂
Edabykl AliSilan ben goremiyorum yada görüntü kaymis boyle pipi sanki tam ortada degilde bacak kisminda gibi bise görüyorum 😂
AliSilan Edabykl ucu yuvarlak benim bebeğimin de böyle 29 haftaligiz erkek şuana kadar bana da acaba kordon mu dediler yok değilmis. 😅🌺
Edabykl Elilar2225 yaa kiz erkek hic farketmez sağlıklı olsun ilk bebegim olacak ama sirf isim ve alisveris icin merak ediyorum 🙈😂
Elilar2225 Edabykl erkek ismi kolay ben daha bilmiyordum erkek bulmuştum ama kız ismi karar vermek zor şimdiden düşünüyorum ilerde kızım olursa ismi ne olur diye😄
Edabykl Elilar2225 Banada erkek ismi hep zor geliyor kiz ismi bir kac tane aklimda vardi ama erkek oldugu icin zor karar verdim 😂🙈