159951 Aymiraninannesi ayyy bu bn Nisan 2018li kızım var peşinde koşmaktan laf anlatmaktan gece o uyuyunca beynim uyuşuyo bacaklarım belim popom heryerim ağrıyo. 5 dk oturuşluğum yok bacım yemeğimi bile ayak üstü yiyorum..
Aymiraninannesi 159951 galiba problem senede benimde kızım Mart 2018li 😂 aynen 5 dakika otursam 15 dakika olarak acısı cikiyo gece uykusuz kalması çabası bugün saat 8 buçukta uyandı hala devam yorgunluk uyku bizde yok çok şükür 😂😂
159951 Aymiraninannesi vlla seri hatası galiba bu seri böyle demkki 😊. Yine hamile değilken uğraşabiliyodum ama şimdi 8 aylık hamileyim hiç çekilmiyor babası glene kadar bni yiyo babası gelince babasını bırakmıyo. Enerjide kaybetmiyor hiç maşallah gece olunca bizim enerji sıfır kızımın enerji full hiç eksilme yok 🤦♀️
zeynepikra_61 Aymiraninannesi 3 buçuk yaşında kızım bu aralar çok hırçın sürekli bağırıyor inatlasiyor laf dinlemiyor asla beni kâle almıyor kızmak istemiyorum ama aşırı derecede sabrımı zorluyor 😁 Birşeyleri yapma dediğimde ayaklarını yere vuruyor bağırıyor nasıl baş edicem bilmiyorum gün sonu uyudugunda büyük bir dusunceye giriyorum ne yapmalıyım diye 🙄 Gerçekten bazen ne yapmaya çalıştığını asla anlamıyorum anlamak için çaba gösteriyorum anlayış gösteriyorum umarım en kısa zaman da düzene girer 🙏🏻 Her yaşın sendromu daha da ağır oluyor 🤨
Aymiraninannesi zeynepikra_61 anneliğin gecesi ayrı gündüzü ayrı zor gündüz koştur koştur bitmiyo gece sorgulama mahkemesi aciliyo derkeen hoppa bı bakmışsın ertesi gün 😂😂
Dark Aymiraninannesi birşeyi neden yapmaması gerektiğini anlatarak söyleyin. Yapma etme dur vs gibi emir vererek degil. Sebep sonuç ilişkisi kurmasını sağlayın. O yaşlarda inat yapmaları normal çünkü. En aza indirirsiniz. Daha çok küçük aslında çokta takılmayın yoluna girer
zeynepikra_61 Dark Bunu da denedim gerçekten tane tane güzel güzel anlatmama rağmen sanki ben konuşmamısim gibi davranıyor 🙄
Aymiraninannesi Dark inanın yapmadığım şey kalmadı bazen bosveriyorum o boş verisimi bile degerlendiriyo. Evet çocuk olmak şu devirde çok zor koronaydi osuydu busuydu derken çocuklar evde yalnız istediklerine alisarak büyüdüler ama anlatmakta bizim görevimiz. Mesele kızım dışarıda çok saf bı kişiliğe burunuyo çocuklar hep onu aglatiyo diyorum ki kızım tanımadıkları in seni uzmesine.izin verme ama bak onlarda senin yasitin konuşarak anlaş nedenini sor anlamazsın ben sana yardımcı olurum diyorum tamam anne diyo gidiyor tekrar ağlayarak donuyo diyorum üzülüyosum boşver o zaman olsun anne diyo. Sanırım yaşla orantılı ne diyelim bunda şükür 😊
zeynepikra_61 Aymiraninannesi gerçekten öyle kafa dinlenmeden hemen ertesi güne geçiliyor 😁 Neyse bazen kızım bana acıyor da sanki ben onca hırçınlığı yapıyormusum gibi kafamı okşuyor gelip beni sakinleştirmeye calisiyor 😁 Bazen diyorum acaba onun bakış açısından da ben mi hırçın ve yaramaz gozukuyorum 😁
Ffatma Aynı şekilde kızım üç buçuk aylık asla dinlemiyor beni. Oldu olası özgür ruhlu bir çocuk dışarda alır başını gider kızım tehlikeli, kaybolursun kaçırırlar filan diye anlatıyorum ama bildiğini okuyor.
Aymiraninannesi Ffatma malesef çocukların geneli böyle yani onlar açısından normal olan bu o zaman biz hizaya gidicez hanımlar ben aklımı aldım sağolun 😂😂😂
Cerenn_13 Aymiraninannesi Bende 1 Aymira annesi olarak yazıyorum kızım aşırı hareketli yemek yemez 3 yaşına yeni girdi yemek yemez içmez hamileyim son 4 haftam tekme atıyo karnıma asla ama asla söz dinlemiyor bir çocuk gelşimci olarak kendi kızımı asla eğitemedim bende oturup ağlıyorum artık bebek doğunca ne yaparım bilmiyorum ☹️☹️
Aymiraninannesi Cerenn_13 Rabbim hepimize kolaylık versin inşallah. hayırlı doğumların olsun canım insallah sağlıkla kavuşun. ❤️
Nil2736 Aymiraninannesi adeta oğlumu anlatmışsın. Özür dilerim anne bir daha yapmam anne tamam sakin ol anne…..ama yine yapıor. Valla artık rüşvet veriorm. Hamileyim bide. Karnım burnumda. Böyle böyle yapmazsan sana şunu veririm veya bunu yaparsan sana şunu veririm gibi rüşvetlerle istediğimi yaptırıorm. En kötü tehdit ediorm. Böyle yapmaya devam edersen şuraya bir daha gitmeyiz die Bazen işe yarıo bazen yaramıo. Bence tam dinlememe zamanları bunların. Özgürlüklerini ilan ediyolar