Duru2 ikramomm Hekimin size dediği ne ise ona göre kullanın . Ben vajinadan alıyorum . Ağızdan da alınır tabi . Ama hekim size ne dediyse
aslhankrhan94 ikramomm Ağız yoluyla alındığında yan etkileri çok oluyor. Bir de fitil olarak kullanıldığında daha çabuk etki ediyor.
darzudemir ikramomm benim doktorum bana fitil olarak kullan dedi ve o şekilde kullaniyorum doktorunu ara sor canim
ikramomm Mihram06 bana da fitil dedi doktorum,eczacı ağızdan diye ısrar etti ben başka alındığını görmedim dedi 🤭
tontonhanim Duru2 ya bana ne fitil ne ağızdan dendi eczacı günde iki tane tok karnına dedi bende en başından beri o şekilde kullanıyorum içime kurt düştü ağızdan alıyorum 😞
Duru2 tontonhanim Hekimine bi sor istersen ağızdan alınca yan etkileri fazla oluyor baş dönmesi vs. Ama vajinadan atınca yan etkileri yok gibi .
Sude_Dursun tontonhanim banada doktor progestan yazdı günde 3 defa tok karnına ağızdan alıyorum hem fitil olarak hemde agizdan alabiliyorsun ama sana tok karnina dendiyse ağız yoluyla alman gerekiyor ama cok aşırı baş dönmesi yapıyor sersemleşiyorsun
Mihram06 ikramomm yok ağızdan da oluo ama çok yan etkisi oluomuş ama fitil daha az yan etki yapıo dedi kişiden kişiye değişir tabi ben doktoru dinledim
tontonhanim ikramomm off canım sıkıldı ya bebeğe bir zararı olur mu ki bana yan etki olsada sıkıntı değil
ZeynepAlbyrk aslhankrhan94 hem ağız hem fitil var. Daha etkili oldugunu soyledigi icin doktorum fitil kullaniyorum.
tontonhanim ikramomm şimdiden şifa olsun İnşAllah 🙏🙏 yarın bende bir danışayım doktora 2 hafta fazla oldu ben ağızdan kullanıyorum