Gzunl Benjaminannesi hiç sancı ağrı olmuyor ama kalıntı ve yanma var mantar o zaman dediğiniz gibi bende özellikle bol bol yıkıyordum yanmaya iyi gelir diye
Benjaminannesi Gzunl hayır hayır kesinlikle benim yaptığimi yapmayın ben yanıyor diye su tutardım daha da arttırdı mantar enfeksiyonu çocuğun doğum kanalına girmesine neden olur
Merve6494 Doktor ilaç yazar antibiyotik bende çok cektım en son ki ilaç ıyı geldi agumentin mi neydi git direk olmadı özeld git ihmale gelmiyor be sakın onu bunu kaynatıp içme
Benjaminannesi Rukiye05 ah bu ben, ya akıntı için doktorla görüş beyaz ve sıvı akıntı sorun yapmaz ama yeşil sarı kahverengi akıntı problem bunu görüştün mü
Benjaminannesi Gzunl estağfurullah nezaketen sorduğunuz için teşekkür ederim 🤗 doğum kanalına çok erken girmişti enfeksiyondan kaynaklı mantar enfeksiyonu kadar iğrenç bir şey yok sizin yazınızı görünce hemen koştum
Edaannuur Benjaminannesi yaa inşallah bir şey yoktur. Salı günü gideceğiz bir kaç test varmış gerekiyorsa ilaç verecekmiş
Benjaminannesi KonuMankeni mantar yolu enfeksiyonu akıntı kaşıntı yanma batma yapar ve peynirimsi katı bir akıntı hatta kokulu da olur bazen ama idrar yolu enfeksiyonu sol kasıkta batma saplanma ağrı idrara sık çıkma idrar yaparken tam yapamama yaparken ağrı olur
Gzunl Benjaminannesi yardımınız için ben teşekkür ederim enfeksiyondan korkmuştum ama çok daha ciddi bir problemmiş çok dikkat edicem sağolun tekrar 😔😔
Benjaminannesi Gzunl rica ederim ne demek kulak ardı edilecek şeyler değil canım bunlar eskiler daha sağlammis biz den ne yapalım işte
aslhankrhan94 Gzunl Canım enfeksiyon hamilelikte hiç bitmiyor malesef ya.Çok geçmiş olsun bol bol su tüketin. Su azaltıyor en azından 😶
aslhankrhan94 Gzunl Bulaşmaz inşallah, güzel düşün 🌸🌸 Sağlıkla selametle kavuşun inşallah evladınıza 🤲