Masalsu https://imgyukle.com/i/Rvz9Ih Selam kızlar 6+5 den bugün göründük 🥰 kalbini de dinledim 😘 rabbim isteyen herkese versin 🥰 Yeni ilaç başladık sorularınız varsa merak edilenleri cevaplayabilirim 🥰
Ozgekrkc Masalsu tam 6 haftalıkken gittim doktora karından ultrason ile baktı göremedi kalp atışını vajinadan baktı sonrasında yavaş ve az duyduğunu ümitlenmemem gerektiğini herşeye hazırlıklı olmam gerektiğini söyledi
Ebruliiimmm Masalsu bizde 6+5 canım ama kalp atışını duymadık alttan baktı bebişi gördüm sadece 10 gün sonra gidecem Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ❤️
DevriminAnnesi Masalsu MaşAllah 🤲🏻🥰 ben 00:00 dan sonra 6+6 olucam yarın doktor randevum var umarım ben de bebeğimi görüp kalp atışını duyarım 🥰🤲🏻🙊
Masalsu Ozgekrkc benimde alttan göründü alttan bakıldı . Yaa bana öyle bişey demedi bu ay sonunda tekrar gidicem hayırlısı olsun tekrar başka doktora gidin ☺️
Masalsu Ebruliiimmm banada alttan kalp atışı I da duyduk bu ay sonuna tekrar gidicem 🥰 multivitamin başladı folik asiti bırak dedi başka hap verdi
Masalsu Anime aslında söylemedi bende sormayı unuttum eşim videoya çekmiş altında 2mm yazıyor galiba o 🤷🏻♀️
tolbetulll Bende haftaya 6+5 oluyorum tam biraz daha bekleyip öyle doktor muayenesi olucam inşallah , Rabbim sağlık versin 🙏🏻 Birde halsizlik bitkinlik için neler yapıyorsunuz ben bayılacak gibiyim daha çok başında olmama rağmen 😢
Masalsu tolbetulll ben 5+3 de keseyi görmüştüm . Bende de halsizlik var doktor da söyledi bana mutlivitamin başladı sen halsiz görünüyorsun dedi . Hiç bişey yapmıyorum canım isterse kalkıyorum devamlı uzanıyorum canım uyuyorum sık sık uykum geliyor zaten eger işin çocuğun yoksa başka sende sık sık uyu dinlen 🥰
Ebruliiimmm tolbetulll bende çok yorgun oluyorum canım bide biraz kanamam vardı uzanıyorum sürekli ve uykum geliyor sizde kanama falan var mı
findiklibadem tolbetulll çok normal böyle olman bende tam senin gibiyken bi başladı , 2 ay sürdü öyle diyebilirim. Ama korkutmiyim gözünü her beden farklı geçirir , eger imkanin varsa bol bol dinlen bebis tutunsun diye 😍
gozde71 Kızlar benım 5+3te sadece kese göründü bebek görünmedi çok korkuyorum bır dusugum var keske alttan baktırsaydım o an aklıma gelmedi
Masalsu gozde71 gozde71 benimde 5+3 de kese göründü ultrason da yoktu izin istedi bakalım mı diye bakalım dedim alttan baktı o zaman göründü kese canım
gozde71 Alparslann yatıp kalkıp dua edıyorum bu sefer saglıklı olsun ınsallah dıye 🙏 Panikle gıtmıstık hıc aklıma gelmedi 🤷🏻♀️