tatlisbirkiz Arzz bakalım bana ne kadar büyüdüğünü söylemedi ama kasık ağrım başladı hazır dedi kistlerim olduğu için baskılıyor yumurtayı. Günleri değerlendirip çarşamba tekrar gidicem
Arzz tatlisbirkiz nasip herşey ben iki kere denedim tutmadı bosverdik tüp bebek yapacağım ay hamile kaldım stress çok önemli gez toz alışveriş yap dikkatini dagit çok işe yarıyor 6 aylık olduk simdi
tatlisbirkiz Arzz MaşaAllah canım doğru diyosun böyle takipte olunca oldu mu olcak mı diye çok stres oluyorum ama hızlandırmak istedim çünkü kistlerim büyüyor her adette
kumralface35 umutluannee ondan değildir canım yaradılıştan kadınlar zaten her ay yumurtlamıyormuş kimisi 12 ay içinde 4 kez kimisi 6 kimisi 8 kez yumurtlar ve her ay yumurtlama farkediyo günü gününe tutmuyor diye öğrenmiştim
Bfduam Sedays benim döngüm uzun degil pek ama yumurta belli olgunluğa kaliteye ulaşmayınca o da tembellik olmuyor mu?
Sedays Bfduam kısmen oluyor canım sağlıklı beslenmelisin ve inositol içeren folik asit almalısın yumurtaların sağlıklı büyümesi önemli benim mesela dış gebeliğim oldu sağlıksız yumurtlamamdan dolayı yeteri kadar olgunlaşması çok önemli