[silindi] Eslem_1 depend giymesi çıkarması daha zor aslında benim dogum yaptıgım zaman kışın ortasıydı 9 mart kar yağıyordu pijamaları kat kat giydigim için hepsini baştan giy çıkar yapmak zorunda kalıcaktım o kadar kanama olmadıgı için ve ped daha kolay geldi :)
bircicekannesii Doga_deniz Hasta bezi dediğin nerde satılıyor canım Ben hastanede hasta bezi falan kendileri veriyor ediyor sanıyordum ya hastaneden hastaneye de değişiyor mu ne artık bilmiyorum da.
Doga_deniz bircicekannesii valla bilmiyorum ki istediler biz kendimiz aldık. Her hastane aynı değil bazıları da kendi veriyodur ama ben bu kez direkt kendim alıp hastane çantasına koyucam tedbirli olmayı severim😅Eşim hastane kantininden almış ama eczanelerde medikallerde falan da satılıyo
aslicatkin bircicekannesii normal doğumda kanama bıraz daha fazla oluyo dun aldım bnde e bebekten baby mom lohusa pedı hem buyuk hemde yumusak ıcınde on tane var yeterlı 25 tl fıyatı ondan al ılk dogumda da kullandım bı paket yetıyo zaten
bircicekannesii aslicatkin Evet baktım yorumlar da gayet güzel canım uygunmuş da yani bundan alayım koyarım çantaya illaki lazım olacak çok sağol canım 💞
Yaseminn2 bircicekannesii ben hastane cantama depend koydum, ozel hastane de dogum yaptim. Orada kendileri hasta icin ped verdiler hasta bezi de verdiler hic kullanmaya gerek duymadim. Yataga kan gecerse diye ortu de verdiler. Degistirmem gereken her zamanda hastaneden verdiler iyi oldu.
aslicatkin bircicekannesii rica ederim kuzum bedenlerı vardı kılona gore alırsın sağlıkla gelsinn miniğinn 🥰
Deletedmom627372 bircicekannesii ben ilk 2 gün kullandım hasta bezi şeklinde olandan daha sonra pede geçtim rahat oluyo en azından sizdirmiyo kanı dışarıya vermiyo
mericeynnnn bircicekannesii Herkesin kanamasi bir olmuyor benim arkadasimin hic olmamisti bende cantama normal ped koydum yedek kiyaftmde var baktm geciyor duruma gore alırım
Tiredshe Normal doğum yaptım evet depend şart :) ilk iki gün aşırı bir kanama oluyor yani pedin yetmesi imkansız.
Sinemmmmm58 bircicekannesii ben depend hic kullanmadim canpedin hasta mesane pedleri var boy boy m l xl diye yani yogunluga gore ben onlardan almistim ilk dogumumda da ondan kullandim simdi 2. Ye hamileyim yine ondan aldim ilk 3 gun bebek bezi kullandim sezeryan olmustum
annesinin_beybisi bircicekannesii ben baya kilolu olduğum için depend olmayacağını düşünüyorum. çocuk bezi götürücem zaten normalde de gebelikten önce kanım çok geldiği için pedler yeterli olmuyordu çocuk bezi kullanıyordum. hasta bezi çok fazla büyük olur
Melekistan bircicekannesii depend baya gerekli oluyor ya pedden çıkma ihtimali çok yüksek bence alın ben normal pede 2 gün sonra falan geçebilmiştim
Uyrkzbn bircicekannesii ben sezeryan doğum yaptım depend gerçekten çok kullanışlı 5 gün falan kullandım kanama yoğun geldiği için rahat ediliyo
Guzucuk25 bircicekannesii 1.5 sene önce ki dogumumda da kullanmadım 15 gün önce ki dogumumda da kullanmadım uzun gece peki aldım adet gibi geliyi zaten
elifinilki27 bircicekannesii Depent kurtarıcım oldu doğumdan sonra hatta doğumdan önce suyum gelmişti depent kullanmıştım sonra hastanede hasta bezi verdiler dikişlerim olduğu içinde eve gelince depent kullanmaya devam ettim sonra pede geçtim
hmyrfnn3 Benim normal adetimde yoğun olduğu için gün içinde bile gece pedi kullanıyorum ve çok stres olurum dışıma çıkacak diye. Daha doğum yapmadım ama depend aldım en azından dışıma çıktı mı derdi olmaz diye.