Umay255 Tugce123- balım bak renklime 4 gün varken en usteki 2 taneyi yaptım sonra diğerlerini bu şekilde öğrendim ben 🥰
Umay255 busenurdursun9 ayyy renklime 4 günüm vardı aynı böyleydi testim şimdi 7 haftalık olucaz kalbini ve kendisini gördüm hemen kan ver benim böyleyken 15.83 çıkmıştı😁😁 gözün aydın kuzummmm
Umay255 Tugce123- o zaman bekle balim gözum hep sende duam da teyzesi bnde bebeğimin kalp atışını ve kendisini bugün gördüm Rabbim tez zamanda hayırlı haberlerini duymayı nasip etsin 🥰🥰🥰
ebruya Tugce123- canım hayırlısıyla inşallah ama vence var benim kız kardeşimin regl gecikmesine rağmen böyleydi senin daha gününe var yumurtlamanın son günlerinde tuttumu böyle oluyor sabırsızlıkla bende bekliyorum🙏
Umay255 cemreee__ valla bilmiyom ki kuzum şuan 7 haftalık oldum o yüzden unuttum 🤲 Rabbim olmayan bütün kardeşlerime tattirsin inşallah
Zeynepp_ Bende böyle görünce merak ettim şubat ayında kürtaj olmuştum adetim yarını gösteriyor bugün test yaptım benimde böyle çıktı sizce bende var mi yarın kan vermeyi düşünüyorum https://resimyukle.io/r/hfAATzL0VD
Umay255 Zeynepp_ kuzum var gibi benim yukarda testim var ilk öğrendiğim de silikti renkli günüm de belirginleşti inşallah vardir
Nur22Elif Zeynepp_ ay var gibi duruyor. Beta düşük çıkabilir hiç korkmayın yükselir. Ben de öğrendiğimde böyleydi. ☺️
Nur22Elif Zeynepp_ ben kuruma çizgisi mi acaba diye idrar damlattığımız yere bikaç damla su damlattım. (Silinirse kuruma çizgisi, silinmezse pozitif oluyormuş. Benim silinmedi. ) deneyin isterseniz ben de forumda okumuştum.