Umay255 Tugce123- Ayyy Allah’ım inan çok sevindim inşallah gebesindir teste var gibi görünüyor inşallah vardır 🥰🥰😘😘
Tugce123- Sevda-123 kuzum daha erken bak benimde erken gebelik ama ne kadar silik cıkıyor o yüzden adet gününü bekle
Tugce123- Hlalcg yapıcam canımm alcam 3 tane falan akşamda yaparım catlarım meraktan test yanlışsa diye
Edau9 Tugce123- sen yine iyi dayanıyorsun ben test yapmıştım silik çıktı saniyede tekrar eczaneye gidip test yaptım tekrar silik çıkmıştı 🥰🥰
Tugce123- Edau9 bende yaptım o da silik cıktı ama bu seferki ışıkta gözüktü bi daha yapıcaktım test ama dedim en iyisi bekleyim varsada bta hcg her gün artıyor ya yarın yaprım daha iyi cıkar dedim
Tugce123- Umay255 yaptım kuzum o 2. Testimin cizgisinide ışıkta gördüm kör olcaktım nerdeyse o yüzden yarın yada öbürgün gene demicem bta cogalsın biraz
ebruya Tugce123- canım hayırlısıyla inşallah ama vence var benim kız kardeşimin regl gecikmesine rağmen böyleydi senin daha gününe var yumurtlamanın son günlerinde tuttumu böyle oluyor sabırsızlıkla bende bekliyorum🙏
Umay255 Tugce123- o zaman bekle balim gözum hep sende duam da teyzesi bnde bebeğimin kalp atışını ve kendisini bugün gördüm Rabbim tez zamanda hayırlı haberlerini duymayı nasip etsin 🥰🥰🥰
Umay255 busenurdursun9 ayyy renklime 4 günüm vardı aynı böyleydi testim şimdi 7 haftalık olucaz kalbini ve kendisini gördüm hemen kan ver benim böyleyken 15.83 çıkmıştı😁😁 gözün aydın kuzummmm