Ggg_06 ben yaşadım canım ama şöyle düşün doktorum beni hiç korkutmadı 6+1 dim kalbi atıyordu gördüm ekranda ama duyamadım sonra 1 hafta geçti 7 hafta olması gerekti 6+3 çıktı duymadık hala atıyordu ışıldak gibi doktorum bana dediki bu şekilde olup haftasına yetişen çok bebeğimiz var kalbi atıyor canınızı sıkmayın duymadık ama görüyoruz ekranda buda bizim için kıymetli demişti 3 gün sonra tekrar gelin bakalım dedi ama kalbi durmuştu atmadı sonra inşallah benim hatamdır ben yanlış görmüşümdür dedi ultrasonografiye gönderdi incelendi detaylı malesef kalbi durdu dediler kürtaj oldum sonra ama allah sana yaşatmasın bu durumu dediğim gibi doktorum bizimle asla olumsuz konuşmadı düzelir inşallah hala umut var kalbi atıyorsa korkma 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Keşke doktorum gibi doktorlarla karşılaşsa her gebe 🙏🏻 Kalbi attığı halde böyle konuşması yanlış strese sokuyor insanı ama doktorum çok iyidir ben bana söylediklerini sana da söylüyorum kalbi attığı sürece sıkıntı yok haftasına yetişen çok bebeğimiz var dedi kalbi atıyor buda bizim için çok kıymetli dedi🙏🏻💫❤️ Üzülme yiyecek ekmeği varsa gelir zaten hiç şüphen olmasın ❤️💫🥰